Bæredygtighed

Hos LauRie er langtidsholdbare produkter en hjørnesten, og vi er stolte af, at mange af vores produkter allerede har været en essentiel del af mange kvinders garderobe gennem en årrække. For os betyder det både, at kvalitet og design er værd at værne om, og at vi sikrer mindre tøjspild – noget vores miljø har gavn af. Vores mål er, at minimum 60% af LauRies tøjkollektion ikke er sæsonbetonet, så tøjet kan bruges igen og igen.

Fokus på langvarige relationer

Tætte og langvarige relationer er rigtig vigtige for os. Vi tror på, at en åben og ærlig dialog med alle involverede parter kan forhindre mange unødvendige problemer i at opstå. Produktion hos få men dedikerede og dygtige fabrikker i Europa betyder både, at vi kan reagere hurtigt (hvilket er essentielt, hvis et dag-til-dag lagerprogram skal være succesfuldt), og at vi opbygger stærke relationer til alle involverede parter i hele produktionskæden. Færre fejl i den daglige kommunikation mellem mennesker betyder bedre produkter og skaber plads til både innovation og kreativ udfoldelse.

Foruden at producere langtidsholdbare produkter, støtter vi flere vigtige mærkesager. Vi har blandt andet tilsluttet os FN’s Global Compact – verdens største initiativ inden for virksomheders samfundsansvar, der kæmper for at fremme menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption. Vi arbejder desuden tæt sammen med Business Social Compliance Initiative (BSCI), hvor vi stræber mod en forbedring af menneske- og arbejdsrettigheder i vores egen tøjproduktion.

It’s got to feel right – i dag - i morgen - og i fremtiden