Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Designerens tanker bag SS23 kollektion

13. januar 2023 l Læsetid: 5 minutter l Om LAURIE

Marlene Ihler, Designer hos LAURIE

Selvom vi kun lige har vinket farvel til året, der er gået, er det nu endelig blevet tid til at se frem mod lysere tider. Hos LAURIE har vi glædet os til en ny sæson, da det betyder, at vi endelig kan løfte sløret for vores nye SS23 kollektion.  

Flydende grænser

Grænserne mellem arbejde og fritid sløres, og en mere flydende livsstil kombineret med ønsket om komfort, bør også afspejles i vores klædeskabe.

Den nye SS23 Spring/Summer kollektion fra LAURIE er opstået på baggrund af et ønske om at udtrykke lethed, munterhed og flugt – dog ikke nødvendigvis i bogstavelig forstand. Alt dette ses i kollektionens rige farvepalette, der b.la. byder på enkle, sofistikerede pastelnuancer. Nuancer der hurtigt kan lede tankerne mod lysere tider. Og hvem længes ikke efter dem?

Kollektionen karakteriseres også af print; dyreprint, striber og prikker, der alle er blevet til med inspiration fra Østen og 70’ernes retroblomster – nu oversat til at passe ind i nutidens modebillede.

Derudover emmer kollektionen af skønne, kreative detaljer i form af stikninger, frynser og rhinsten, og alle styles er fremstillet i et design der tillader, at de med lethed kan anvendes på tværs af sæsoner og trends.

Kreativitet og ansvarlighed går hånd i hånd

Vigtigst af alt, inviterer denne periodes miljømæssige, samfundsmæssige og digitale udfordringer os til at sætte spørgsmålstegn ved brugen af vores tøj. Vi er som forbrugere blevet mere kritiske, og vi stiller høje krav til det tøj vi investerer i – med god grund. Derfor designes alle LAURIEs kollektioner også ud fra en grundtanke om, at de styles vi producerer kan bruges i alle hverdagssituationer.

Som altid er alle styles i kollektionen OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at der ikke er sundhedsskadelige kemikalier i tøj fra LAURIE. Og det stopper ikke her. En række af kollektionens styles er nemlig svanemærkede, nogle bærer EU Blomsten, og derudover har vi udelukkende anvendt økologisk bomuld og ECOVERO viskose. Med andre ord: Ansvarlighed er omdrejningspunktet for alle vores design. Og hvorfor? It’s got to feel right. 

MERE OM LAURIE

God pasform

Læsetid: 5 minutter l Maj 2022 l Om LAURIE

COP 2022 - CEO Statement

Igennem de sidste tre år har vores primære fokus været på at vælge mere bæredygtige materialer til vores produkter. 

Bæredygtige bukser

Læsetid: 10 minutter l 1. december 2021 l Om LAURIE

Hvad står LAURIE for?

Hos LAURIE elsker vi alle klassikerne. Garderobens tidløse items, som vi vender tilbage til igen og igen. 

Bæredygtig mode

Læsetid: 5 minutter l 10. oktober 2021 l Om LAURIE

Velvære for alle verdens kvinder

Bæredygtighedstanken er vævet ind i alt, hvad vi skaber. Og vi nøjes ikke med at drømme. Vi agerer og reagerer.