Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

LAURIE støtter Støt Brysterne 2022  

28. september 2022 l Læsetid: 5 minutter l Ansvarlighed

Hos LAURIE støtter vi brysterne.

Bryster i alle farver, størrelser og former.

Derfor har vi valgt at deltage i Støt Brysterne i forbindelse med Lyserød Lørdag d. 8. oktober 2022. For hver solgte Women supporting Women t-shirts, donerer vi penge til Støt Brysterne. På den måde kan du bidrage til at støtte op om kampen mod brystkræft. T-shirten findes i to forskellige farve print og kan købes i ugen op til Lyserød Lørdag. Du kan læse mere om, hvad Støt Brysterne er, og hvad pengene helt specifikt går til ved at læse mere nedenfor.

Du kan hjælpe LAURIE med at støtte brysterne

Igen i år kan du hjælpe os med at støtte brysterne, når du køber vores Women supporting Women t-shirts. 50% af købsprisen på disse t-shirts går nemlig til at støtte op om kampen mod brystkræft.

Hvad er Støt Brysterne?

Støt brysterne er en særlig kampagne, der kører hvert år, og som er blevet til som et led i Kræftens Bekæmpelse. Kræftens Bekæmpelse er en dansk organisation med omkring 400.000 medlemmer, som alle sigter efter tre fælles mål. Disse mål er: 

• Flere skal overleve kræft
• Færre skal diagnosticeres med kræft
• Alle skal både med og efter kræft have et bedre liv

Selve Støt Brysterne og Lyserød Lørdag kampagnen har brystkræft for øje, da denne kræftform er en af de hyppigste kræftformer i Danmark, da 1 ud af 9 kvinder rammes i løbet af deres liv. Kampagnen er efterhånden kendt af langt de fleste, og hvert år ses der en kæmpe opbakning fra både private danskere, erhvervslivet og sponsorer. Støt Brysterne repræsenterer et unikt fællesskab, hvor danskere i hele landet er meget engagerede i at bakke op og indsamle penge til brystkræftsgen. Netop dét vil vi hos LAURIE naturligvis gerne være med til at støtte op om. 

Det går pengene til

Når du køber en eller flere af vores Women supporting Women t-shirts er du med til at støtte kampen mod brystkræft. Det gør du, fordi 50 % af beløbet går til de projekter og hovedområder, som Kræftens Bekæmpelse har til formål at arbejde på. Nedenfor kan du læse nøjagtigt hvad dette indebærer.

• Forskning

Det er bevist, at forskning er med til at redde liv. Af samme årsag har Kræftens Bekæmpelse hele 250 forskere, der hver dag arbejder på at sikre, at bl.a. brystkræft kan opdages tidligere, at behandlingerne kan gøres mere skånsomme, og at flere af dem, der overlever brystkræft, kan få et godt liv på den anden side. Derudover støtter Kræftens Bekæmpelse også dansk kræftforskning på hospitaler og universiteter i hele landet.

• Patientstøtte

Heldigvis er der flere og flere, der overlever en brystkræftdiagnose. Dog er det samtidig meget vigtigt, at patienterne samt deres pårørende får støtte til et godt liv både under og efter et brystkræftforløb. Af denne årsag tilbyder Kræftens Bekæmpelse patientstøtte til kræftramte kvinder og deres familier. Dette indebærer gratis rådgivning og støtte f.eks. i kræftrådgivninger rundt omkring i hele landet og via Kræftlinjen, som tilbydes over chat, Skype og telefon hver eneste dag.

• Oplysning

Oplysning kan være med til at forebygge kræft. Så enkelt er det. Faktisk er det sådan, at mere end fire ud af ti kræfttilfælde kan forebygges. Motion, kost og alkohol er faktorer der spiller ind, når det kommer til at forebygge brystkræft. Kræftens Bekæmpelse arbejder derfor på at fortælle, hvordan disse råd kan omsættes til konkret adfærd, som dermed er med til at mindske risikoen for kræft. 

Al information i ovenstående artikel kommer fra Støt Brysterne. Hvis du kunne have interesse i at se hvordan du ellers kan være med til at støtte brysterne og læse mere om de forskellige projekter, kan du besøge deres hjemmeside lige her.

"9,3 pct. af danske kvinder rammes af brystkræft, inden de er fyldt 75 år."

Læs mere om brystkræft

MERE OM MENNESKER

30. oktober 2021 l Læsetid: 9 minutter l Mennesker

Designhimlens nye stjerneskud

Hvordan ser afgangsprojekterne fra den nyeste designgeneration ud? Og hvilken rolle spiller tidens bæredygtige fokus for kreationerne? Oplev vores råskitser af fire nye designstjerneskud, som bringer grønne håb for modebranchen.

15. jul 2022 l Læsetid: 5 minutter l Mennesker

Brug - og smid ikke væk: Sanne Hukiær Christensen

Her kan du møde fem af os, som er med til at skabe LAURIE, og forhåbentlig finde inspiration til nytænkning af både garderoben og garderobeansvaret. Vi giver dig med andre ord et indblik i, hvordan vi hver især slår det bæredygtige mindset til, når vi har lyst til nyt i garderoben. Fjerde kvinde i inspirationsstolen er vores Content Creator & Copywriter, Sanne Hukiær Christensen.

15. jul 2022 l Læsetid: 5 minutter l Mennesker

Brug - og smid ikke væk: Deran Gündogdu

Her kan du møde fem af os, som er med til at skabe LAURIE, og forhåbentlig finde inspiration til nytænkning af både garderoben og garderobeansvaret. Vi giver dig med andre ord et indblik i, hvordan vi hver især slår det bæredygtige mindset til, når vi har lyst til nyt i garderoben. Sidste kvinde i inspirationsstolen er Finance Assistant, Deran Gündogdu.