Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Sommermode 2023: T-shirts og toppe til kvinder

25. maj 2023 l Læsetid: 10 minutter l Styling

Med sommeren lige rundt om hjørnet er det tid til at tænke på den perfekte garderobe til de varme dage. Og hvad er bedre end at inkludere nogle friske og fashionable sommertoppe og t-shirts til damer i garderoben?

Hvis du vil være på forkant med sommermode 2023, så er det tid til at opgradere din garderobe med de nyeste sommertoppe. Med klassiske t-shirts til damer til sommertoppe i blød ribkvalitet, er der noget for enhver stil og smag, når det gælder sommertoppe fra LAURIE og sommermode 2023. Toppe til kvinder er en klassisk sommerfavorit, og når det gælder sommermode 2023, bliver de endnu mere populære. Trenden er enkelhed og komfort kombineret med lette og løse pasformer og åndbare materialer. Derudover kan sommertoppe nemt sammensættes med både bukser, jeans og nederdele, hvilket gør dem nemme at anvende både til hverdag og festlige begivenheder.

De helt enkle t-shirts til damer vil også være et hit, når det kommer til sommermode 2023. De vil komme i en række farver og mønstre, men en favorit er de enkle hvide t-shirts til damer med korte ærmer og rund hals. T-shirts til damer kan ligesom de fine sommertoppe nemt styles med alt fra shorts og jeans til nederdele og bukser. De er en generel favorit til enhver lejlighed.

Alt i alt er tendenserne for sommermode 2023 både friske, enkle og komfortable items. Det er tid til at opdatere din garderobe med nogle af de største trends og tilføje lidt ekstra stil til din sommergarderobe. Derfor synes vi, at du skal tage et nærmere kig på vores helt nye kollektion med sommertoppe og t-shirts til damer. Toppe til kvinder er nemlig en tidløs favorit, og netop derfor mener vi, at disse skal være en fast del af vores sortiment hos LAURIE – især når vi snakker sommermode 2023, men også helt generelt fremover.

Klassiske, ensfarvede t-shirts til damer

En klassisk hvid – eller blot ensfarvede t-shirt til damer i din yndlingsfarve er en tidløs sommertop, som aldrig går af mode. Den kan styles på utallige måder, og den er perfekt til de varme sommerdage. Brug den med jeans eller shorts for et afslappet look, eller style den med en nederdel og høje hæle for en mere formel tilgang. Den hvide t-shirt er især et kæmpe hit, da det er en sikker investering, som du altid kan bruge. Om vinteren kan du tage en cardigan eller blazer udover, og på den måde er gode klassiske t-shirts til damer også tøj, du kan få glæde af vinteren over – og altså ikke udelukkende, når det gælder sommermode 2023.

T-shirts til damer
Sommermode 2023
Toppe til kvinder

Sommertoppe i ribkvalitet

Gode toppe til kvinder skal være lette, luftige og i blødt og komfortabelt materiale. Derfor har vi valgt at skabe et eksklusivt udvalg af klassiske sommertoppe i den blødeste ribkvalitet, der både er komfortable og langtidsholdbare. Ribkvaliteten er en blød, struktureret stoftype, der giver en flot pasform og et unikt look. Desuden er kvaliteten meget strækbar, hvilket betyder, at disse toppe til kvinder vil have en behagelig og fleksibel pasform – også i sommervarmen. Denne type top vil følge dine kurver og give en flatterende og feminin silhuet.

Ribkvalitet har en karakteristisk ribbet struktur, som giver en flot visuel effekt. Sommertoppe i ribkvalitet har et stilfuldt udseende, der kan styles på forskellige måder. De kan bruges til en dag på stranden, en picnic i parken eller en aften i byen. Ligesom klassiske t-shirts til damer kan også toppe til kvinder sagtens bruges i vintermånederne med en bluse eller blazer udover. 

Sommertoppe
Toppe til kvinder
Sommermode 2023

Når det gælder sommermode 2023, er der hos LAURIE fyldt godt op på hylderne med en masse nye, lækre sommertoppe og t-shirts til damer.

MERE OM STYLING

Capri bukser

Læsetid: 2 minutter l 3. marts 2023 l Styling

Sådan styler du capri bukser

Capri bukser har mange navne, og det kan være, at du bedre kender dem under navnet trekvartbukser, 3 4 bukser eller måske knickers til damer. Det kan måske være lidt forvirrende, men fælles for både trekvartbukser, 3 4 bukser, capri bukser og knickers til damer er, at det er den helt samme buksemodel, der er tale om.

Forårsmode 2023

Læsetid: 2 minutter l 16. marts 2023 l Styling

Forårsmode 2023

Synes du, det er svært at finde tøj til forår? Forårssæsonen er en tid de fleste higer efter, når mange måneder med mørke og kulde er ved at været gået. Forårssæsonen betyder nemlig, at vi alle kan nyde de smukke farver og mønstre, som naturen bringer med sig. Det hele springer ud og bliver lysegrønt, og vi trænger til noget nyt og frisk.

Tøj til konfirmationer

Læsetid: 9 minutter | 9. marts 2023 | Styling

Påskefrokoster og konfirmationer: Et alternativ til kjolen

Foråret er årstiden, hvor det endelig er tid til at klæde sig i flot, komfortabelt tøj, der passer til den nye sæson og de dertilhørende begivenheder. Hertil kommer det, at vi gerne vil slå et slag for, at bukser er en uundværlig del af enhver kvindes garderobe – uanset sæson. Bukser er en alsidig beklædningsgenstand, der kan styles på mange forskellige måder.