Lange bukser

Lange bukser - det væsentligste i enhver garderobe. LauRie tilbyder flere længder, der gør det muligt for enhver kvinde at finde det perfekte par, uanset højde. 5-pocket eller elastisk taljebånd, flere komfortable kvaliteter og forskellige pasforme. Uanset hvilken garanterer LauRie, at når den rigtige pasform er fundet, vil ét par ikke være nok.
  • DKK 999,00
    Fri fragt v/køb over 800,-
  • DKK 999,00
    Fri fragt v/køb over 800,-

Lange bukser

Beskrivelse

Kvindelige pasformer

Hos LauRie finder du et stort udvalg af lange bukser til damer, der yder behagelig pasform til enhver kvindeform. LauRie hylder de kvindelige former og sætter en ære i at skabe bukser, der giver den ultimative pasform til alle kvinder – uanset om du er beriget med store lår, lange ben eller brede hofte. Vores sortiment af lange bukser til kvinder inkluderer bukser med og uden stretch, lommer og elastisk linning. Derudover indbefatter vores selektion højtaljede og lavtaljede bukser, alt efter dine præferencer for pasform. Vi tilbyder desuden bukser med ekstra benlængde, så du kan finde lange bukser tilpasset din kropsfigur. Hos LauRie finder du tilmed lange bukser i mange forskellige farver, mønstre og stofmaterialer. Du kan derfor frit vælge de rette lange bukser, der vil være det perfekte tillæg til din garderobe og din tøjstil. Du ønske måske at fuldende sommeroutfittet med et par lange, blomstrede bukser? Eller søger du blot alsidige denimbukser, der kan gå til ethvert outfit? Vores udvalg af lange bukser til kvinder inkluderer derfor alt fra luftige sommerbukser i silke og bomuld til smarte bukser i læder og denim.
shorts

Fashion trends

Hvert år fornyer vi vores sortiment med to nye kollektioner, der er tilpasset den aktuelle sæson og mode. Hos LauRie finder du derfor moderigtige bukser, der følger de nyeste trends inden for tøjmoden – både hvad angår valg af materieler, farver og designs. Udforsk denne side og find de helt rette lange bukser, der ikke blot giver behagelig pasform men også afspejler de seneste modetrends.

Natur