Capri bukser

Med en længde til under knæet er capri bukser en tidløs favorit. Og det er med god grund. Hverdagsfavoritten findes nemlig i alle farver og afskygninger, og capri bukser kan bruges til de fleste lejligheder, hvis bare de er stylet rigtigt. Hos LauRie tilbyder vi capri bukser i et klassisk 5-pocket design eller med elastisk linning. Vælg mellem klassisk denim, casual twill eller blød bengaline.
  • DKK 749,00
    Fri fragt v/køb fra 799,-

Capri

Ingen sommer uden capri

Capri bukser er en af de få klassikere, som kommer igen sommer efter sommer. Vi har derfor et bredt udvalg af sæsonens capri bukser med stor variation i modeller, farver og silhuetter. Uanset hvilken stil du har, har du her muligheden for at finde et par, som passer perfekt til dig og din smag. Dine muligheder for at være sommerchic er uanede hos LauRie.
shorts

It's got to feel right

Vidste du godt, at vi gennem de sidste 30 år har specialiseret os i de perfekte pasformer? Det betyder, at vi i dag kan sikre dig den ultimative komfort, når det kommer til bukser. Med ni forskellige silhuetter, adskillige bukselængder og størrelser fra 32 til 56 tør vi derfor godt sige, at der finder mindst ét par LauRie bukser, der vil passe dig perfekt. Det gælder selvfølgelig også vores capri bukser. Lad dig inspirere af capri bukser fra LauRie og gå på opdagelse i vores udvalg her.

Slut med tøjkrise

Det skal være slut med tøjkriser, stilforvirring og dyre fejlkøb. Kend dine favoritter og opbyg en komfortabel basisgarderobe, der afspejler netop din personlige stil. En velfungerende basisgarderobe består af produkter, som holder i flere sæsoner, og som let kan kombineres med de nyeste trends. Vi løber derfor aldrig tør for gode basis styles. Modellerne er tidløse og farverne simple, hvilket forlænger vores kollektioners levetid.