Capri bukser

Capri - det første tegn på sommer fra LauRie. Med en længde over eller under knæet forener disse populære bukser forår og sommer på bedst mulig måde. Tidløs Denim, Casual Twill og klassisk Bengaline giver mange muligheder for at være sommerchic hver time og hver dag. Capri bukser fra LauRie fås som 5-pocket eller med elastisk talje og i flere forskellige farver.
 • DKK 749,00
  Fri fragt v/køb over 800,-
 • DKK 749,00
  Fri fragt v/køb over 800,-
 • DKK 749,00
  Fri fragt v/køb over 800,-
 • DKK 749,00
  Fri fragt v/køb over 800,-

Capri

Beskrivelse

Pasform

Capribukser kendetegnes ved bukselængden, der stopper et lille stykke under knæet. Capribukser kan derfor siges at være halvlange eller kaldes for 3/4 lange bukser. Hos LauRie finder du et stort udvalg af capribukser til kvinder, der afspejler den nyeste mode samt yder perfekt pasform. Vi gør det til en dyd at skabe bukser, der passer til alle kvindekroppe, så enhver kvinde kan iføre sig bukser, der hverken strammer eller føles ubehagelige at gå rundt i. Vil tilbyder derfor capribukser i alle pasformer, så du kan finde den helt rette form til din krop og dine kvindelige former.
shorts

Kvalitet

LauRies capribukser findes i adskillige farver, materialer og pasforme – uanset om du er på udkig efter luftige capribukser til sommeroutfittet eller elegante halvlange bukser til pænt brug. Du finder således capribukser til ethvert brug hos LauRie. Vi fornyer vores sortiment hvert år med to nye kollektioner, så vores udvalg af capribukser ikke blot yder perfekt pasform men også følger tidens trends inden for tøjmoden.

Nyeste trend

Hos LauRie finder du derfor dame capribukser, der både afspejler elegance, klassisk stil og de nyeste trends. Udforsk siden og udvid din garderobe med et par smarte capribukser, der yder behagelig pasform for din kvindekrop. Den halvlange buks har været på modelisten i mange år og vil næppe blive fjernet i den nærmeste fremtid.