Jeans

Jeans – verdens mest populære beklædningsdel og elsket af kvinder i alle aldre. Altid på mode og så tidløs, at kun fantasien sætter grænser for hvordan og hvornår man skal bruge dem. Det omfattende program af langtidsholdbare og højkvalitets stretch denim fra LauRie sikrer en ultimativ følelse af komfort og velvære. Jeans fra LauRie fås som 5-pocket eller med elastisk talje og i forskellige længder og silhuetter.
  • DKK 799,00
    Fri fragt v/køb over 800,-

Jeans

Beskrivelse

Pasform

Jeans, også kaldet denim jeans og cowboybukser, er fremstillet af det slidstærke denimstof og fås i alverdens farver, mønstre og former. Hos LauRie finder du en lang række smarte jeans til kvinder, der ikke blot følger modens nyeste trends men også giver den perfekte pasform til kvindekroppen – uafhængig af størrelse og figur. LauRie hylder kvindekroppen og alle dens former, og det afspejles i vores store udvalg af jeans-pasforme. Derudover er vores cowboybukser til kvinder fremstillet af ægte materialer og uden kemikalier, hvilket både gør vores jeans økologiske, bæredygtige og særdeles miljøvenlige.
shorts

Fashion trends

LauRies jeans fås i alt fra slim fit, skinny fit og straight fit til loose fit jeans, bootcut jeans og jeans med stretch. Du kan desuden både få lavtaljede og højtaljede LauRie-jeans, så du kan vælge jeans efter dine præferencer, når det angår talje-pasform. Vi fører damejeans i alle afskygninger – lige fra coated jeans, shiny jeans, læder jeans og jeans med mønster til jeans med blomster, prikker og striber. Hos LauRie finder du tilmed jeans med diverse udsmykninger, som vil give dit outfit et personligt præg. Du kan eksempelvis vælge mellem jeans med knapper på skrå, blonder samt jeans med lynlås bagpå og i benene.

Sæson

Alle vores jeans yder god pasform og afspejler den aktuelle sæsons tøjmode. Vi fornyer vores sortiment med to nye kollektioner hvert år, så du kan finde jeans til damer i de mest trendy farver, former og udsmykninger. Udvid din garderobe med et par stilfulde jeans fra LauRie, der både yder optimal pasform og reflekterer de seneste trends.