Lange bukser

Hos LauRie har vi et stort udvalg af lange bukser til kvinder, der kan bruges på arbejdet, på shoppetur med veninderne eller til fest med en flot bluse og en stilet. Vores lange bukser er designet til kvinder af alle kropstyper, og vi har størrelser fra str. 32 til str. 56. Du kan finde vores lange bukser i et hav af farver og mønstre og i mange forskellige silhuetter, så vi er sikre på, at du får det, der kan fuldende din garderobe.
  • DKK 1.199,00
    Fri fragt v/køb fra 799,-

Lange bukser

På jagt efter lange bukser?

Velsiddende lange bukser er et must-have. Hos LauRie finder du derfor et stort udvalg af lange bukser til kvinder i alle aldre. Vores sortiment af lange bukser og jeans inkluderer bukser med elastisk- eller fast linning og fås både med og uden stretch. Vi tilbyder desuden kortere bukser og bukser med ekstra længde, så du altid kan finde et par lange bukser, som passer din benlængde, uanset højde. Hos LauRie arbejder vi med forskellige materialer, farver og mønstre. Vores udvalg af lange bukser inkluderer alt fra florlette sommerbukser til varme bukser med børstet bagside. Mulighederne er uanede, når du er på jagt efter et par lange bukser fra LauRie.
shorts

Ingen sundheds-skadelig kemi

LauRie skaber kvalitetstøj, der er bæredygtigt i forhold til design, materialevalg og produktion. Som det første kvindelige brand i Danmark blev vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at OEKO-TEX® certificeret tøj fra LauRie er hud- og miljøvenligt.

Natur