Nederdele og shorts

Nederdele og shorts er i dag en essentiel del af enhver feminin basisgarderobe. Blandt vores udvalg af nederdele og shorts finder du derfor mange forskellige styles, længder og silhuetter. Hos LauRie tilbyder vi nederdele og shorts i et klassisk 5-pocket design eller med elastisk linning. Udvælg dine favoritter og gør dem til klassikere i dit klædeskab.
  • DKK 749,00
    Fri fragt v/køb fra 799,-

Nederdele og Shorts

Beskrivelse

Til hverdag og fest

Hvilken kvinde har ikke en nederdel i sit klædeskab? Nederdele til kvinder giver et stærkt feminint look, og i modebilledet er nederdelen heller ikke til at komme udenom. Et udvalg af nederdele i klædeskabet giver dig uendeligt med muligheder for at sammensætte feminine looks både til hverdag og fest. Året rundt. Nederdele fra LauRie kan nemlig også bruges i de køligere måneder, hvis du blot styler dem med strømpebukser eller leggins.
shorts

Hvad betyder bæredygtigt tøj?

Bæredygtigt tøj er fremstillet af tekstiler, som er produceret under store krav til, hvilke råvarer de produceres af, hvordan de forarbejdes, og hvilket aftryk de sætter på vores omverden. Tekstilindustrien er nemlig den helt store synder, når det gælder forurening af vores miljø og dårlige arbejdsvilkår. Det vil vi være med til at sætte en stopper for. Som det første kvindelige brand i Danmark blev vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at OEKO-TEX® certificeret tøj fra LauRie er hud- og miljøvenligt.

Natur