LauRie

LauRie er bæredygtig mode uden sundhedsskadelige stoffer og med mere end 30 års erfaring, har LauRie en lang tradition for at tilbyde komfortabelt og meningsfuldt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

Med inspiration fra internationale fashion trends udvikler vi hver sæson en ny og spændende kollektion bestående af skønne overdele, hvor hvert produkt er udviklet med hvert sit unikke særpræg og detaljer samt bukser fremstillet med fokus på de nyeste materialer og designs. Alle produkter bliver til med stort fokus på omhu og komfort, fordi vi tror på, at langtidsholdbare produkter fortjener et velovervejet design.

Der er ingen LauRie uden basisbukser. Vi er derfor meget stolte af at kunne præsentere Nordeuropas største udvalg i basisbukser. Vi føler os overbevist om, at med et størrelsesspænd fra 32-56, seks forskellige silhuetter og mange forskellige længder og kvaliteter, findes der mindst et par LauRie bukser til alle kvinder.

It’s got to feel right

Siden vores grundlæggelse i 1987 har vores mantra været “It’s got to feel right”. Det vedrører både vores tøj, der skal være rart at have på, og at alt det vi gør, skal føles rigtigt. Det gælder især vores tilgang til vores leverandører, kunder, kollegaer og sidst men ikke mindst til vores omverden og miljø – mantraet er lige vigtigt i alle aspekter af vores forretning.

I dag er LauRie et nøje udvalgt brand blandt mere end 1200 detailhandlere og stormagasiner i mere end 20 lande.

LauRie er designet i Danmark, produceret i Europa og elsket af kvinder verden over – velkommen til LauRie.

Miljøvenligpakning