Overdele

LauRie er kendt for skønne bukser, men det er kun fordi, at du ikke har prøvet vores fantastiske overdele. Endnu. LauRie har et stort sortiment af flatterende overdele. Alt fra klassiske skjorter, moderne T-shirts, festlige bluser til bløde toppe. Den gode pasform står i centrum, og du kan derfor finde en overdele, som passer netop dig, uanset facon og størrelse.
  • DKK 799,00
    Fri fragt v/køb fra 799,-
  • DKK 799,00
    Fri fragt v/køb fra 799,-
  • DKK 799,00
    Fri fragt v/køb fra 799,-

Overdele

Beskrivelse

Langtidsholdbare produkter

Hvert år fornyer vi vores sortiment med to nye tøjkollektioner. Men selv når vi skaber de bedste versioner af alle garderobens uundværlige overdele som feminine skjorter, behagelige T-shirts, figursyede blazer jakker og bløde bluser er det med fokus på tidløse styles, der er beregnet til at blive brugt sæson efter sæson. Hos LauRie tror vi på, at langtidsholdbare produkter fortjener et velovervejet design. Gå på opdagelse i et stort sortiment af alsidige overdele her.
shorts

Ingen sundheds-skadelig kemi

Som det første kvindelige brand i Danmark blev vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at OEKO-TEX® certificeret tøj fra LauRie er hud- og miljøvenligt. Du kan derfor være sikker på, at selv lynlåsen i dine nye OEKO-TEX® certificerede LauRie jeans er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier.

Natur