Har du styr på de forskellige certificeringer og mærkninger hos LauRie?

Du har måske set de forskellige ikoner før på dit tøj fra LauRie, men ved du hvad de betyder? 

Deltag i vendespillet og match beskrivelserne samt test din viden. Hvem ved, måske bliver du overrasket.

Disse certificeringer og mærkninger finder du hos LauRie

Oeko-Tex standard 100

Oeko-Tex er en sundhedsmærkning for dig som forbruger. Den er garantien for, at alle dele af tøjet er testet fri for skadelige kemikalier - også vask, print, tråd, lynlås etc. LauRie’s tøj er Oeko-Tex standard 100 certificeret - for din sikkerheds skyld.

Økologisk Bomuld

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af skadelige pesticider. Det er godt for den jord, der dyrkes på, det nærtliggende vandløb og ikke mindst de bønder, som plukker bomulden.
Til LauRie tøj vælges kun bomuld, som er økologisk dyrket. 

EcoVero

Viskose er skønt, åndbart materiale, som er lavet af træ. Træer er vigtige for klimaet, så derfor vælger vi kun viskose til LauRie’s tøj, som kommer fra skove, som genplantes (FSC/PEFC-certificeret skovbrug). Find EcoVero skiltet på LauRie tøj lavet af viskose.

Tencel

Tencel er soft, smukt, alsidigt materiale, som fremstilles i et lukket kredsløb; den mest bæredygtige metode at lave råvarer (træ) om til garner. Der findes mange LauRie produkter, som er lavet af Tencel, for din og for miljøets skyld.

Modal

Modal er silkeblødt og har en smuk glans, som fremhæver farver flot. Den er åndbar, er god til at absorbere fugt og krøller meget lidt. LauRie’s T-shirts er fx. lavet af økologisk bomuld og modal, hvilket giver dem lang holdbarhed i både stof og farve.

Nordic EcoLabel

Svanen (Nordic Ecolabel) er den højeste certificering, man kan opnå på tøj. Med LauRie’s Svanen-mærkede jeans vælger du god holdbarhed, økologisk bomuld, genbrugt polyester, ingen skadelige kemikalier, den mest miljørigtige industrivask og ordentlige arbejdsforhold. Kig efter LauRie’s svanemærkede jeans.