Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

LAURIE

It’s got to feel right

Vi er en dansk tøjvirksomhed, der siden 1987 har arbejdet ud fra mantraet: ”It’s got to feel right.” For os betyder det, at vores tøj skal være behageligt at have på, samtidig med at det produceres ud fra en bæredygtig tankegang. Det skal føles rigtigt. Helt fra designets start til det færdige produkt, du står med i hænderne.

Vi har mere end 30 år på bagen, men vi forsøger altid at udvikle os og blive bedre. Det gælder især vores tilgang til produkter, leverandører, kunder, kollegaer og sidst men ikke mindst til vores omverden og miljø. Mantraet ”It’s got to feel right” er lige vigtigt i alle aspekter af vores forretning. Det føles rigtigt for os, og det tror vi også, at det gør for dig.

 

Tidløs og velovervejet design

Vi designer to kollektioner om året fyldt med tidløse styles, som er beregnet til at blive elsket og brugt sæson efter sæson. Men selv når vi skaber de bedste versioner af alle garderobens klassiske basics, som feminine skjorter, skarpskårede blazerjakker og behagelige bukser, er det med øje for tidens tendenser

Alle produkter bliver til med et altafgørende fokus på fit og komfort, fordi vi tror på, at langtidsholdbare produkter fortjener et velovervejet design. Ansvarlig produktion og en respekt for de materialer vi tager i brug, er en naturlig del af vores designfilosofi. LAURIE er til stilbevidste kvinder, der sætter pris på enestående kvalitet og uovertruffen komfort, i alle aldre.

Vi er designet i Danmark, produceret i Europa og elsket af kvinder verden over. Du kan i dag få fingrene i LAURIE i mere end 1200 detailhandlere i over 20 forskellige lande. 

Du skal føle dig godt tilpas

Du kan ikke sige LAURIE, uden at sige bukser, og vi er stolte af at kunne præsentere Nordeuropas største udvalg af basisbukser. Vores ønske er, at kvinder i forskellige størrelser med forskellige kropsbygninger alle skal føle sig godt tilpas i LAURIE. Vi vil gå langt for det ultimative fit. Vores konstruktør trækker derfor på mere end 30 års erfaring, hver gang hun tester og tilretter en ny LAURIE kollektion.

I dag er LAURIEs pålidelige pasformer et must blandt et hav af kvinder verden over. Og vi føler os overbeviste om, at vi med størrelser fra 32-56, ni forskellige silhuetter og mange forskellige længder og kvaliteter, kan tilbyde mindst ét par LAURIE bukser til alle kvinder.

LauRie Denim

 

Patenteret teknologi

Vores omhyggelige tilgang til fit blev startskuddet til udviklingen af vores patenterede Magic Slim teknologi. En teknologi, som fikserer buksens front ved lommerne, hvilket sikrer en komplimenterende facon uden at stramme. Det tog os et helt år, fra vi stod med idéen til det færdige produkt, da intet blev overladt til tilfældighederne. Men for dig betyder det blot, at vi tilbyder dig bukser, som fremhæver dine bedste sider. 

Patenteret teknologi

 

Lightblue

Byd lightblue velkommen

Hos LAURIE har vi introduceret en underlinje kaldet lightblue til vores sortiment. lightblue er skabt til dig på farten. Dig, der søger et ukompliceret og feminint udtryk, og som har et særligt blik for velvalgte detaljer og komfort. lightblue er til dig, der nægter at gå på kompromis med æstetik, fit og materialer såvel som produktionsforhold. Hvorfor skulle du?

Fit er key

Lightblue har, som LAURIE, et kompromisløst fokus på fit. Vi ved, at den rette pasform og komfort er forudsætningen for, at du bruger dit tøj igen og igen, år efter år. Derfor vil lightblue imødekomme og matche kravene fra den moderne kvinde. En kvinde på farten, som skal kunne føle sig godt tilpas i lightblue mange timer hver eneste dag. Det gør vi ved at skabe enkle, veludformede og velkonstruerede styles, der kan udfylde flere formål. Fit er key. Nemmere kan det ikke siges.

Mød designeren

Med vores underlinje lightblue introducerer vi to mindre kollektioner om året, der er nemme at mixe og matche med dine LAURIE favoritter. Vi henter inspiration i vores danske oprindelse og sæsonernes skiftende potentialer. Som navnet antyder, spiller blå en særlig rolle, men i samspil med farveharmonier, der passer ind i enhver garderobe.

”Formålet med lightblue er, som hos LAURIE, at skabe dansk kvalitetsdesign, der har en lang levetid. Vi skal forbruge mindre, og det sætter store krav til vores tøj. Både i forhold til fit, komfort og æstetik. Ansvarlig produktion og en respekt for de materialer vi tager i brug, er en naturlig del af min designfilosofi. lightblue fokuserer derfor på et mindre udvalg af smukke designs med velvalgte detaljer. Du kan derfor roligt forelske dig i styles, der er nemme at kombinere med LAURIEs store sortiment.”

Marlene Ihler, designer lightblue

Hvad er bæredygtighed?

Ordret bæredygtighed dukker op alle vegne. Men hvad betyder det, at dit tøj fra LAURIE er bæredygtigt?

Bæredygtigt tøj er fremstillet af tekstiler, som er produceret under store krav til, hvilke råvarer de produceres af, hvordan de forarbejdes, og hvilket aftryk de sætter på vores omverden. Tekstilindustrien er nemlig den helt store synder, når det gælder forurening af vores miljø og dårlige arbejdsvilkår. Det vil vi være med til at sætte en stopper for.

Ingen sundhedsskadelig kemi

LAURIE skaber kvalitetstøj, der er bæredygtigt i forhold til design, materialevalg og produktion. I konventionelt produceret tøj er der ofte rester af kemikalier, der gradvist frigøres når tøjet tages i brug. Og de kedelige kemirester havner i den, som bærer tøjet. Som det første kvindelige brand i Danmark blev vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at OEKO-TEX® certificeret tøj fra LAURIE er hud- og miljøvenligt. Du kan derfor være sikker på, at selv lynlåsen i dine nye OEKO-TEX® certificerede LAURIE jeans er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier.

Foruden at producere langtidsholdbart kvalitetstøj, støtter vi flere mærkesager. Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact, som er et initiativ, der kæmper for at fremme menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption. Vi arbejder desuden tæt sammen med Business Social Compliance Initiative (amfori BSCI), hvor vi stræber mod en forbedring af menneske- og arbejdsrettigheder i vores egen tøjproduktion.

 

Bæredygtighed skal være nemt

Vi har taget stilling for dig, så du kan læne dig tilbage og nyde følelsen af et bæredygtigt valg på egen krop. Det er godt for dig, for de mennesker der har produceret tøjet og for vores planet. Bæredygtig mode skal være nemt. Det er det hos os. Vi ved godt, at det perfekte par bukser ikke forandrer verden, men LAURIE er et godt sted at starte.