LAURIE LIVE

Velkommen til en verden af tidløse kvalitetsklæder, tips til styling og inspiration i massevis; velkommen til LAURIE LIVE! 

PÅMIND

Kommende live shows

INDTAG 2022 MED STIL

MARIANN LOUISE

STYLECOACH

Vi håber, du har haft en både glimrende og glimtende december – og at du føler dig klar til at træde ind i 2022. Stilmæssigt er nytårsaften hjemsted for overdådighed og more is more. Samtidig går du aldrig galt i byen med klassiske snit og sofistikeret sort. Lad dig inspirere, når Mariann Louise og Susanne viser outfits, der matcher årsskiftets festfyrværkerier. 

LAURIE GÅR LIVE OM

PÅMINDSE LIVE SHOWSE LIVESHOW

HVORNÅR?

Den 15. december klokken 19.00.

HVOR?

Lige præcis der, hvor du befinder dig – så længe du har en mobil, tablet eller computer inden for rækkevidde.

HVORDAN?

Gå online på laurie.dk, slå din højtaler eller dine høretelefoner til, nyd live showet og spørg løs i chatten - vi sidder klar ved tasterne!

HVORFOR?

Fordi vi byder på en aften i inspirationens tegn. 

Se tidligere live shows

The Christmas Edition.

“It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas…” Når Bing Crosbys klassiker begynder at lyde i radioen, byder juletiden op til dans. Måske skal less is more for en (jule)stund skiftes ud med more is more?

11/11/21

Bukser der holder på tværs af sæsoner.

Med den grundtanke som rettesnor, kan vi denne gang præsentere de klassiske sorte bukser, som aldrig går af mode. 

26/10/21

Plads til at være dig.

Bukser skal forme sig efter dig. Ikke omvendt. Med syv forskellige silhuetter og adskillige bukselængder fejrer vi kvinders mangfoldighed.

5/10/21

Gyldne blade og garderobeguld.

Når træernes blade begynder at blive gyldne, betyder det, at vores nye garderobeguld er landet. 

26/9/21

Sådan fungerer det

Er shopping i butikker passé? Slet ikke. Til gengæld har online shopping fået en ny dimension, som gør det både sjovt og yderst livligt at shoppe hjemmefra. Med LAURIE LIVE inviterer vi løbende til inspirerende online events med stylister, som fremviser og fortolker vores kollektioner – de sæsonbetonede styles såvel som de tidløst klassiske. Derudover byder LAURIE LIVE på et særligt digitalt fællesskab, for selvom de er ude af syne, deler du oplevelsen med en masse andre kvinder, som også er på udkig efter nyt til garderoben blandt LAURIEs langtidsholdbare lækkerier. Undervejs kan I alle kommentere og stille spørgsmål, som måske kaster helt nye opdagelser af sig. LAURIE LIVE giver soloshopping et boost uden at presse dig ind i et prøverum. Velkommen til LAURIE LIVE. 

Klik på "Se nu" for at se liveudsendelsen. Vil du se tidligere udsendelser? Du finder dem alle sammen lige her – så se med lige præcis, når det passer dig.  

Symboler i bunden af ​​udsendelsen

Hjertet

Klik på hjertet for at give os lidt ekstra kærlighed. 

Oversigt

Tryk på ikonet og få et overblik over alle produkter, som bliver vist under udsendelsen.

Chatboblen

Her kan du stille spørgsmål, give feedback og åbne / lukke chatvinduet.

Kurv

Se de produkter, du har lagt i indkøbsposen under liveudsendelsen.