Vi tror på, at langtidsholdbare produkter
fortjener et velovervejet design.

Det skal være nemt at prioritere bæredygtighed højt inden for mode. Det er det hos os.

It’s got to feel right.
For os betyder det, at vores tøj skal være behageligt at have på, samtidig med at det produceres ud fra en bæredygtig tankegang. Det skal føles rigtigt. Helt fra designets start til det færdige produkt, du står med i hænderne. 

Ingen sundhedsskadelig kemi 

Det er vores mission hos LauRie at skabe kvalitetstøj, med fokus på bæredygtige processer fra design til materialevalg og produktion. I konventionelt produceret tøj er der ofte rester af kemikalier, der gradvist frigøres når tøjet tages i brug. Og de kedelige kemirester havner i den, som bærer tøjet. Som det første kvindelige brand i Danmark blev vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at OEKO-TEX® certificeret tøj fra LauRie er hud- og miljøvenligt. Du kan derfor være sikker på, at selv lynlåsen i dine nye OEKO-TEX® certificerede LauRie jeans er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier.

Stiftet i Aarhus, designet i Danmark, produceret i Europa

Elsket af kvinder verden over

Vi designer to kollektioner om året fyldt med tidløse styles, som er beregnet til at blive elsket og brugt sæson efter sæson. Men selv når vi skaber de bedste versioner af alle garderobens klassiske basics, som feminine skjorter, skarpskårede blazerjakker og behage-lige bukser, er det med øje for tidens tendenser. Alle produkter bliver til med et altafgørende fokus på fit og komfort, fordi vi tror på, at langtidsholdbare produkter fortjener et velovervejet design. Ansvarlig produktion og en respekt for de materialer vi tager i brug, er en naturlig del af vores designfilosofi.

LauRie er til stilbevidste kvinder, der sætter pris på enestående kvalitet og uovertruffen komfort, i alle aldre. Vi er designet i Danmark, produceret i Europa og elsket af kvinder verden over. Du kan i dag få fingrene i LauRie i mere end 1200 detailhandlere i over 20 forskellige lande.

”Formålet med LauRie er, at skabe dansk kvalitetsdesign, der har en lang levetid. Vi skal forbruge mindre, og det sætter store krav til vores tøj. Både i forhold til fit, komfort og æstetik. Ansvarlig produktion og en respekt for de materialer vi tager i brug, er en naturlig del af min designfilosofi."

Marlene Ihler, Designer

VORES FORMÅL

Bæredygtighed skal være nemt.

Vi har taget stilling for dig, så du kan læne dig tilbage og nyde følelsen af et bæredygtigt valg på egen krop. Det er godt for dig, for de mennesker der har produceret tøjet og for vores planet. Det skal være nemt at prioritere bæredygtighed højt inden for mode. Det er det hos os. Vi ved godt, at det perfekte par bukser ikke forandrer verden, men LauRie er et godt sted at starte.

Foruden at producere langtidsholdbart kvalitetstøj, støtter vi flere vigtige mærkesager

Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact, som er et initiativ, der kæmper for at fremme menneske- og arbejds-rettigheder, miljø og antikorruption. Vi arbejder desuden tæt sammen med Business Social Compliance Initiative (amfori BSCI), hvor vi stræber mod en forbedring af menneske- og arbejds-rettigheder i vores egen tøjproduktion. Tekstilindustrien er nemlig den helt store synder, når det gælder forurening af vores miljø og dårlige arbejdsvilkår. Det vil vi være med til at sætte en stopper for.