Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

SERENE BY YOU

Comfy og cool bukser, der altid passer
Sæt dit personlige præg på vores langtidsholdbare nyklassiker

Prøv Serene by you

Personligt tilpassede pasformer

Vink farvel til følelsen af, at du skal tilpasse dig modebranchens pasformer. For det er selvfølgelig pasformerne, der skal tilpasse sig dig. Med vores nye buksekoncept Serene by you kan du tilpasse vores populære Serene bukser, så de kommer til at omfavne lige præcis din krop.

Sådan fungerer det

Elastisk linning

Fast linning

Serene by you.
Strækker sig langt for din skyld. 

Vælg din model, silhuet, farve, længde og størrelse.

Kom godt i gang

Mindre vandforbrug

Før du trækker i dine nye Serene-bukser, er de blevet industrivasket via den nye vasketeknologi e-Flow, som er baseret på damp fra nanobobler. Det betyder et markant mindre vandforbrug - og derudover genanvendes vandet tilmed.

Bygget på bæredygtige tanker

Dine nye Serene bukser består af 65% økologisk bomuld, 31% genanvendt polyester og 4% elastan. Deres tilblivelse har med andre ord en minimal miljøindvirkning, og da de samtidig er certificerede med OEKO-TEX®, er du sikret komplet fravær af sundhedsskadelige stoffer.

Farvel til overproduktion

Vores banebrydende buksekoncept Serene er sat i verden for at tilbyde så vidtrækkende komfort, at du kommer til at betragte dem – og behandle dem – som en nær veninde. Når det gælder garderoben, er det mest effektfulde, vi kan gøre for vores miljø, at værne om det, vi allerede har. At købe mindre, men bedre. Serene er cool og comfy bukser født til et langt og alsidigt liv. 

Bliv inspireret i vores nyeste bukseunivers

Læs mere

21. september 2022 l Læsetid: 20 minutter l Styling

Sådan styler du dine Serene bukser

Kvindekroppen er ikke statisk; derfor er Serene det heller ikke. Derimod er Serene en buks, som altid tilpasser sig lige præcis din krop - uanset dagsform og livsfase. 

21. september 2022 l Læsetid: 20 minutter l FAQ

Serene by you - FAQ

Kvindekroppen er ikke statisk; derfor er Serene det heller ikke. Derimod er Serene en buks, som altid tilpasser sig lige præcis din krop - uanset dagsform og livsfase. 

21. september 2022 l Læsetid: 20 minutter l Om LAURIE

Serene by you konceptet

Kvindekroppen er ikke statisk; derfor er Serene det heller ikke. Derimod er Serene en buks, som altid tilpasser sig lige præcis din krop - uanset dagsform og livsfase. 

Bukser til virkeligheden

Baseret på 100% stretch strækker vores nyskabende buks Serene sig langt for din skyld. Nyklassikeren har nemlig øje for virkeligheden, der ganske ligesom kroppen er foranderlig. Serene omfavner blødt og behageligt din krop hele dagen, ligesom bussen troligt følger dig gennem forskellige faser af livet. Vores nye buksekoncept byder på to farver (black og navy), to modeller (fast og elastisk linning), tre silhuetter (Slim, Regular og Loose), fire benlængder samt fire størrelser, der hver især samler tre størrelser i én og samme buks (størrelse 1 dækker 34-38, størrelse 2 dækker 40-44, størrelse 3 dækker 46-50, størrelse 4 dækker 52-56). 

Kvindekroppen er ikke statisk; derfor er Serene det heller ikke. Derimod er Serene en buks, som altid tilpasser sig lige præcis din krop - uanset dagsform og livsfase. Kombinationsmulighederne inden for størrelser og benlængder er mange - og kalder din krop på en særlig silhuet eller benlængde, som vi ikke allerede fører, får vi den fremstillet specielt til dig via vores nyeste buksekoncept Serene by you.

Serene by you er til alle de kvinder, du er.

Fast eller elastisk linning? Lommer eller ej?

Livet er fyldt med valgmuligheder. Og nu giver vi dig endnu flere. Intentionen er selvfølgelig ikke at gøre det mere kompliceret end højst nødvendigt at købe bukser. Intentionen er derimod at give dig de bedste betingelser for at kunne købe dit livs hidtil bedste bukser.

Kom godt i gang