Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Suveræn Pasform

Siger man LauRie, siger man også samtidig god buksepasform. Bukser, som i ordets bedste forstand har former, som er konstrueret, så de passer til mange forskellige kroppe – og endeligt forarbejdet med de rigtige stikninger, den rigtige tråd og – hvis vasket – den bedste vask, så de holder længe og er behagelige at have på. Vi håber, du med et hurtigt kig ind bag kulissen vil få lidt viden om, hvad der kendetegner dine kommende LauRie-bukser – som er skabt ud af ét ønske, nemlig vores klare mening om ”at skabe glæde og trivsel for kvinder…”.

Flere modeller har elastisk linning, hvilket er fleksibelt og rart. Det vigtigste er, at de kan nå rundt om kroppen og fange ens slankeste punkt i taljen – med andre ord, at skridtkurven fra navle til lænd er formet rigtigt og er lige præcis høj nok både for og bag. Elastikkens styrke, højde og ”kliplængde” pr. størrelse er nøje afstemt og tilpasset til både før og efter vask – en ikke uvæsentlig detalje (specielt når man bukker sig ned).

De mange modeller med front lynlås har i de større størrelser en såkaldt kontra-knap på bagsiden af linningen, hvilket giver ekstra holdbarhed og et flatterende look. Vidste du for resten, at LauRie har bukser i alle størrelser?

Der er modeller helt uden lommer – de giver et helt clean look og plads til at have en bluse/tunika ned over – og der er modeller med forlommer til dig, som er praktisk anlagt. Lommestørrelserne, herunder deres dybde) afhænger af materialet, da lommer foran skal være der uden at fylde. Men de er fæstnet i begge sider, så de holder sig på plads, når du bevæger dig.

Baglommer er standard i de fleste modeller med front lynlås – i jeans også kaldet 5-pocket – og de sidder nøje afmålt efter designstikninger og mest harmoniske placering i forhold til buksens kurver. Vidste du for resten, at den lille ekstra 5. lomme foran oprindeligt var tiltænkt herrens lommeur? I dag kaldes den en møntlomme, efter uret er flyttet fra lommen op på vores arm – også selvom den nu mest er til pynt og er der for at skabe et autentisk look.

Hoftevidde er en del af videnskaben, for vi er ikke skabt ens – og den enkelte buks rammer ikke alle, selvom stretch i stoffet er med til at sikre succes, når du prøver en model. Og så er det godt, at der er LauRie-modeller til forskellige hoftevidder – og oven i købet også talje vidder.

Apropos skabt ens eller det modsatte… Benlængder er der også mange af – ekstra lange, standard, korte, stumpede, capri (også i flere længder) og shorts – de er der alle sammen i flere modeller, så de passer dig med det samme uden tilretning.

Vidden i buksebenene kalder vi for silhuetter. Du får dem lige fra helt skinny (som sidder helt tæt til benene) til loose (som er løse fra hofte til fod) – og alle dem midt imellem. Se beskrivelser af de forskellige silhuetter her: 

https://www.laurie.dk/blogs/news/find-den-helt-rigtige-buks-til-dig

Har man fundet sin favoritbuksepasform er det som at komme hjem – og man opsøger gerne alternativer og nyheder i den. Det er derfor, vi har nok markedets største udvalg, for LauRie-buksen er for mange kvinder en ubetinget favorit. Og LauRie’s store udvalg af klassiske, formelle eller trendy, korte eller lange, slim eller loose, med lommer eller uden lommer, for ikke at nævne et utal af farver og materialer har alle ét til fælles: Den suveræne pasform, som også vil blive din favorit.

Materiale

Materialevalg er vigtige og velovervejede hos LauRie, når vi designer de forskellige modeller. Vigtige, fordi de skal være fremstillet uden brug af skadelige kemikalier af leverandører, vi kender og på så miljøvenlig en måde som mulig – velovervejede, fordi de skal være afpasset de forskellige modeller, så de sidder godt og er klædelige, og samtidig selvfølgelig være rare at have på. Vores mening er, ”at skabe glæde og trivsel for kvinder…”, og det er materialerne i dit nye tøj en del af.

De fleste materialer til bukser og nederdele har stretch – komfort- eller high, afhængig af den enkelte model. Hvis ikke, lægger vi god vidde ind i mønsteret, og du har en behagelig loose model. Uanset, så er det med til at give god bevægelighed, for vi synes, det er vigtigt, at tøjet tilpasser sig kroppens bevægelser og ikke omvendt

Bluser og tunikaer er enten strikket (jersey) eller vævet og for det meste lavet af viskose, bomuld eller meget gerne Tencel – men først og fremmest naturmaterialer, som du kan ånde i. Hvor kraftige og tunge materialerne er, afhænger af årstiden, modellen og snittet, samt hvilket materiale, der egner sig bedst til et smukt print, men vi overlader intet til tilfældigheder – de er alle nøje udvalgt.