Returpolitik

Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at handle på vores webshop - det samme gælder ved returnering.

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du har modtaget varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis). Du skal ved returnering meddele LauRie at købet fortrydes. Dette gør du ved at udfylde den vedlagte returseddel.

Varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den, for at få den fulde købesum tilbage. Det betyder, at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen må ikke være vasket. Varen må prøves som det ville være tilladt i en fysisk butik. Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, vil der være tilfælde hvor varen mister hele eller dele af sin værdi, og man vil ikke være berettiget til at få penge tilbage (gælder ikke ved godkendte reklamationer).

Såfremt du ønsker at returnere varen, kan du benytte dig af vores ‘Fri retur’ service. Du benytter blot den forudbetalte returlabel, som du modtog sammen med varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Ved returnering er du ligeledes ansvarlig for at få dokumentation på, at pakken er afleveret til en pakkeshop eller et posthus. Vi påtager os ikke portoudgifterne, hvis du ønsker at benytte dig af en anden returservice end den medfølgende returlabel. Mangler du en returlabel bedes du kontakte webshoppens kundeservice på telefon: +45 71 74 72 74 eller e-mail: kundeservice@laurie.dk

Returvarer sendes til:

LauRie A/S
Sindalsvej 33-35
8240 Risskov