Shorts

Shorts - den perfekte sommerdel. Feminin længde over knæet og i mange forskellige farver gør det nemt at finde det perfekte par til dage fyldt med solskin. Shorts fra LauRie fås som 5-pocket eller med elastisk talje og i mange forskellige kvaliteter og farver.

Elegante shorts

Beskrivelse

Kvindelige former

Shorts til kvinder findes i mange modeller, farver og materialer. Shorts kendetegnes ved den korte bukselængde, og præger ofte sommerbilledet, når solen står højest på himlen. Hos LauRie finder du et stort udvalg af den korte busketype til damer, der både kan anvendes som sommerbukser og til pænt brug. Vores sortiment af shorts bukser besidder naturligvis den samme kvalitet og ekstraordinære pasform som vores øvrige bukser. Uanset om du ønsker højtaljede eller lavtaljede bukser eller shorts bukser med stretch, vil dine shorts fra LauRie yde optimal pasform. Det er vigtigt for os, at vores busker giver den ultimative komfort, som enhver kvinde vil kunne føle sig tilpas i, uafhængig af kropstype. Hos LauRie finder du derfor en lang række korte bukser til damer, der ikke blot afspejler de nyeste modetrends men også føles behagelige og komfortable at iføre sig.
shorts

Kvalitet

LauRies sortiment inkluderer short i diverse farver og materialer. Vores kollektioner følger de nyeste trends inden for tøjmoden og byder derfor på korte bukser i stilfulde farver. De samme moderigtige valg gør sig gældende for buksematerialerne, da vores udvalg kan inkludere alt til denim og læder til bomuld og silke. Tag et kig på siden og udvid din garderobe med et par nye shorts bukser, der både afspejler mode og stil samt yder den perfekte pasform til lige netop dig og dine kvindelige former.

Natur