Valentine

"Giv en gave, der ikke har sat et aftryk på verden, men uden tvivl vil gøre det på den, du har kær. "

Valentinsdag er ofte forbundet med sød romantik, hjerteformede balloner og fyldte chokolader. Hos LauRie står ugen også i kærlighedens tegn, da vi har kreeret to skønne T-shirts, der udgør den perfekte valentinsgave.

De to T-shirts er produceret uden brug af sundhedsskadelig kemi og fremstillet i økologisk bomuld. 
Bomuld er en af de afgrøder, som sprøjtes allermest. Omkring 25 % af verdens forbrug af sprøjtegifte går til produktionen af bomuld. Sammen med et heftigt forbrug af kunstgødning kan sprøjtemidlerne ødelægge vores jord, drikkevand og sundhed. 

Ingen kedelige kemirester

Der går helt op til 900 gram kemikalier til et kilo færdigproduceret konventionelt tøj. I konventionelt tøj er der ofte rester af kemikalier, der gradvist frigøres når tøjet tages i brug. Og de kedelige kemirester havner i den, som bærer tøjet. Det vil LauRie være med til at sætte en stopper for og i anledningen af valentinsdag spreder vi derfor kærlighed. Ikke kemikalier.

LauRie blev i 2016, som det første kvindelige brand i Danmark, Oeko-Tex100 certificeret.  
Vores T-shirts er derfor en kærlig påmindelse om, at vi bliver nødt til at stå sammen og passe på vores miljø. Vi ved godt, at en T-shirt ikke forandrer verden, men LauRie er et godt sted at starte.