Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

3 måder af style denimbukser på

16. juni 2023 l Læsetid: 5 minutter l Styling

 Denim har været en uundværlig del af modeverdenen i mange år, og ingen garderobe er fuldendt uden et par gode og klassiske jeans til kvinder, hvis du spørger os. 

Cowboybukser med stræk er et tidløst og alsidigt stykke tøj, der findes i langt de fleste kvinders garderober, uanset alder – og sådan har det været gennem flere årtier. Denimbukser er en klassiker, der kan styles på utallige måder og dermed tilpasses forskellige anledninger. Uanset om du er til en afslappet hverdagsstil eller ønsker at skabe et mere sofistikeret look, er cowboybukser med stræk rigtig ofte det helt perfekte valg, som du aldrig går galt i byen med. Vi vil derfor længere nede i teksten rigtig gerne inspirere dig til tre fantastiske måder at style jeans til kvinder på. 

Komfort og stil i denimverdenen: Cowboybukser med stræk til kvinder

Hvorfor gå på kompromis med komforten bare for at se smart ud? Et par ultrastramme jeans til kvinder, du ikke kan bevæge dig i lyder ikke ligefrem tiltrækkende, er du enig?

Bare rolig – du går nemlig hverken på kompromis med stil eller komfort, når du vælger denimbukser fra LAURIE. Vi er nemlig overbeviste om, at cowboybukser med stræk er altafgørende for at føle sig godt tilpas og holde et højt komfortniveau i dine denimbukser. På den måde kan du netop føle dig både smart og godt tilpas samtidig med masser af bevægelsesfrihed i dine LAURIE jeans til kvinder. 

Cowboybukser med stræk er designet til at tilpasse sig kroppens form og bevægelser. Det ekstra stræk i stoffet giver en utrolig komfortabel pasform, der gør det muligt at bevæge sig frit og ubesværet i et par jeans til kvinder. Uanset om du skal løbe ærinder i byen eller deltage i en aktivitet, der kræver mere bevægelse, vil cowboybukser med stræk være din bedste ven. De strammer ikke og begrænser dermed på ingen måde din bevægelsesfrihed, hvilket netop gør dem ideelle til enhver lejlighed. 

3 forskellige looks med denimbukser

Bliv inspireret til tre forskellige måder at style denimbukser på her.

1. Afslappet og cool

Denimbukser er perfekte, hvis du går efter en afslappet og samtidig smart stil. Kombiner dine yndlingsdenimbukser med en løs t-shirt eller skjorte for et afslappet look. Alt efter hvilke slags jeans til kvinder du vælger – der findes nemlig et hav af forskellige pasformer og stilarter, når det kommer til jeans til kvinder – så kan du evt. også vælge at folde dem lidt op i buksebenene for at tilføje en ekstra detalje. Tilføj så et par sneakers eller ankelstøvler for at fuldende det afslappede hverdagslook. 

Denimbukser
Jeans til kvinder

2. Elegant og sofistikeret

Når det kommer til jeans til kvinder, behøver det bestemt ikke kun være forbeholdt afslappede lejligheder. Du kan nemt opgradere dem til et elegant og sofistikeret look. Vælg et par mørke cowboybukser med stræk med en flatterende pasform. Kombiner med en klassisk hvid skjorte og tilføj en klassisk blazer udover. Du kan også gøre noget anderledes og f.eks. vælge et par hvide jeans, som også ser super elegant ud med en sort blazer til. For et mere feminint touch kan du tilføje et par stilfulde hæle og nogle smukke smykker. Dette look er helt perfekt til en mere formel begivenhed.

Denimbukser
Cowboybukser med stræk

3. Det moderne look

Hvis du ønsker at være med på tidens trends, er der også rig mulighed for at style dine denimbukser med et moderne twist. Her kan du f.eks. vælge et par jeans med et moderne snit, såsom et par cropped jeans til kvinder eller et par denimbukser med vidde. Hvis du ejer en denimjakke eller skjorte kan du sammensætte disse med dine denimbukser og på den måde skabe et moderne denim-på-denim look, som er meget oppe i tiden. Tilføj et par moderne sneakers og smykker for at sætte prikken over i’et og personliggøre dit look. 

Noget af det bedste, når det kommer til jeans til kvinder er, at de kan styles hele året rundt! Sammensæt dine jeans til kvinder med en strik og et par seje støvler om vinteren, og et par sandaler og en klassisk t-shirt eller top om sommeren. Dine cowboybukser med stræk er på alle måder en sikker investering uanset årstid. 

Cowboybukser med stræk
Denimbukser

MERE OM STYLING

Tætsiddende bukser

26. juni 2023 l Læsetid: 8 minutter l Styling

3 måder at style slim bukser på

Der findes et hav af forskellige pasformer, når det kommer til udvalget af bukser og jeans. Det store udvalg af pasformer giver uendelige muligheder for at finde netop det, der passer bedst til dig, dine personlige præferencer, din kropstype, og hvad du ønsker at fremhæve.

Capri bukser

3. marts 2023 l Læsetid: 2 minutter l Styling

Sådan styler du capri bukser

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt.

Sommermode 2023

Læsetid: 10 minutter l 25. maj 2023 l Styling

Sommermode 2023: T-shirts og toppe til kvinder

Med klassiske t-shirts til damer til sommertoppe i blød ribkvalitet, er der noget for enhver stil og smag, når det gælder sommertoppe fra LAURIE og sommermode 2023.