Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

3 måder af style slim bukser på

26. juni 2023 l Læsetid: 8 minutter l Styling

Der findes et hav af forskellige pasformer, når det kommer til udvalget af bukser og jeans. Det store udvalg af pasformer giver uendelige muligheder for at finde netop det, der passer bedst til dig, dine personlige præferencer, din kropstype, og hvad du ønsker at fremhæve. Selvom der er mange forskellige typer bukser og jeans at vælge mellem, er der noget tidløst ved et par klassiske slim fit jeans til kvinder. 

De tætsiddende bukser, der særligt sidder til omkring benene, er næsten en uundværlig del af mange kvinders garderobe i dag. Den store og vedvarende popularitet, når det kommer til slim fit jeans til kvinder – altså tætsiddende bukser er, at de kan styles på mange forskellige måder med henblik på at skabe forskellige looks, og vi vil rigtig gerne inspirere dig til 3 forskellige måder, hvorpå du kan style dine slim bukser. 

1: Afslappet og cool

Hvis du ønsker at skabe et afslappet, men alligevel stilfuldt og cool look, kan du vælge at style dine slim bukser med en løs, oversize skjorte eller t-shirt og tilsætte en par sneakers. En oversize eller blot løs pasform på din overdel er en super god kontrast til dine tætsiddende bukser, da den komplimenterer den stramme underdel rigtig godt og skaber harmoni i dit outfit. Vælg enten din løse overdel i en neutral farve, såsom hvid eller beige og kombiner den med et par slim fit jeans til kvinder i en kontrastfarve som f.eks. sort eller blå. Hvis du vælger en skjorte, kan du f.eks. rulle ærmerne på skjorten op til albuerne for at gøre looket endnu mere afslappet. Fuldfør looket med et par sneakers i enten en vild eller neutral farve og tilføj smykker alt efter stil og behov. 

Slim bukser
Tætsiddende bukser

2: Klar til kontoret 

Hvis du vil give dine slim bukser et mere formelt udseende, der måske er mere egnet til en dag på kontoret, kan du style dem på en mere formel, men stadig afslappet måde. Vælg f.eks. en blazer i en klassisk farve som sort og kombiner den med en skjorte – en hvid eller lyseblå skjorte er altid et klassisk og stilsikkert valg i mere formelle sammenhænge. Tilføj desuden et bælte til dine tætsiddende bukser i f.eks. en matchende farve til dine bukser for at skabe en sammenhæng i outfittet. Afslut looket med et par støvler eller sandaler med lidt hæl – afhængigt af årstiden. 

Slim fit jeans til kvinder
Slim bukser

3: Smart og trendy

Hvis du vil opnå et smart og moderne look, kan du vælge at sammensætte dine tætsiddende bukser med en smart top, skjorte eller bluse i sæsonens farver eller print. Tilsæt et par ankel- eller knælange støvler til dine slim fit jeans til kvinder for et moderne og sofistikeret look. Du kan også vælge at tilføje en let cardigan eller striktrøje alt efter vejr og sæson. Dette look er meget klassisk og næsten altid en sikker vinder, hvis du har tøjkrise, da det kan tilpasses de fleste anledninger, og så ser det altid bare knivskarpt ud.

Slim bukser
Tætsiddende bukser

Med disse tre stylingidéer kan du nemt skabe forskellige looks med dine slim bukser. Uanset om du går efter det afslappede, moderne eller mere formelle look med dine tætsiddende bukser, kan du hurtigt og nemt tilpasse dit outfit efter lejligheden med enkle og klassiske basisstyles, som du med stor sandsynlighed allerede gemmer i din garderobe. Slim fit jeans til kvinder – og bare tætsiddende bukser generelt, er et alsidigt stykke tøj, der kan være en sikker go-to i din garderobe hele året rundt. Udforsk disse stylingmuligheder og find din egen unikke måde at anvende dine slim bukser på. Vi tror i hvert fald på, at slim bukser og slim fit jeans til kvinder takket være den klassiske og flatterende pasform er kommet for at blive, og at tætsiddende bukser dermed altid vil være en sikker investering!

MERE OM STYLING

Denimbukser

16. juni 2023 l Læsetid: 5 minutter l Styling

3 måder at style denimbukser på

Denim har været en uundværlig del af modeverdenen i mange år, og ingen garderobe er fuldendt uden et par gode og klassiske jeans til kvinder, hvis du spørger os.

Sommermode 2023

25. maj 2023 l Læsetid: 10 minutter l Styling

Sommermode 2023: T-shirts og toppe til kvinder

Med klassiske t-shirts til damer til sommertoppe i blød ribkvalitet, er der noget for enhver stil og smag, når det gælder sommertoppe fra LAURIE og sommermode 2023.

Capri bukser

Læsetid: 2 minutter l 3. marts 2023 l Styling

Sådan styler du capri bukser

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt.