Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

7 DAYS 7 WAYS

11. november 2021 l Læsetid: 7 minutter l Styling

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt. Stiludtrykket skifter alt efter, hvad du sætter til bukserne, og vi har allieret os med stylist Louise Amstrup for at se, hvad én buks kan føre med sig. Lad dig inspirere af et nyt look til alle ugens dage. Se bare her!

7 DAYS 7 WAYS TO WEAR IT

Klassiske bukser

COOL & COMFY

Selvfølgelig kan du finde bukser, der er bløde og behagelige at have på, uden at der er gået på kompromis med looket. Phoebe Loose er lavet med elastisk linning og brede ben, der lægger et godt fundament for både lethed og elegance – og er nem at bruge til flere forskellige stiludtryk. Den er produceret i en blød økologisk bomuldsblanding og er med en OEKOTEX® -certificering uden sundhedsskadelige kemikalier.  

laurie tøj

MONDAY: BOYISH

Enkelt, klassisk og med maskuline referencer. Få et cool, afslappet look med drengede detaljer ved at bruge en lang, hvid skjorte ud over bukserne. Hop i et par hvide sneakers, top op med en bucket hat, tilsæt en androgyn ring, og du er klar til at begynde ugen.

sorte laurie bukser

TUESDAY: PREPPY

Giv dine bukser en preppy vibe ved at tilsætte en strikket vest over en feminin skjorte, og fuldend looket med et par klassiske loafers. Hvis outfittet leder dine tanker i retning af kostskoler, er du ikke alene – men faktisk stammer ordet preppy fra de amerikanske preparatory schools.

laurie outfit

WEDNESDAY: FLORAL

Botanik og blomster spejler vores smukke natur, og når vi taler mode, er der noget umiskendeligt feminint over begge dele. Gå i ét med naturen og fold femininiteten helt ud med perlebesatte smykker. Hæv dig et lille stykke over jorden med en lav hæl, der er lige så behagelig, som den er elegant.

laurie blazer

THURSDAY: CASUAL

Gå helt i sort. Tænk franske filmklassikere, elegance og enkelhed. Der er noget både kraftfuldt og sofistikeret over et helt sort outfit – og du kan nemt komme udenom den melankolske vibe ved at mikse materialer og finde fodfæstet i et par sporty skindsneakers.

blazer laurie

FRIDAY: LADYLIKE

Skab et ladylike look med feminine og klassiske styles i eksklusive materialer og dybe juvelfarver. En safirblå silkeskjorte med bindesløjfe er et sikkert bud, som signalerer eksklusivitet, særligt sammen med elegant og stilrent tilbehør.

laurie outfit

SATURDAY: LAYERS

Gør dig klar til en night out ved at bære lag på lag. Lad en voluminøs silkekjole hvile ubesværet over den klassiske buks, og tilsæt chunky hæle, markante smykker og et elegant tørklæde – så er du klar til en lørdag med long drinks.

behagelige bukser

SUNDAY: SPORTY

Skab et sporty look med en afslappet hoodie, flade sneakers og en enkel cap. For et feminint touch kan du sætte et stilrent armbånd til, og så er du klædt på til en både cool og casual søndag.

MERE OM STYLING

30. oktober 2021 l Læsetid: 7 minutter l Styling

Designhimlens nye stjerneskud

Hvordan ser afgangsprojekterne fra den nyeste designgeneration ud? Og hvilken rolle spiller tidens bæredygtige fokus for kreationerne? Oplev vores råskitser af fire nye designstjerneskud, som bringer grønne håb for modebranchen.

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Styling

5 gode råd fra stylisten

Der er rigtigt meget, der spiller ind, når du skal finde de perfekte bukser. Derfor har vi allieret os med Louise Amstrup, der har arbejdet som professionel stylist og moderedaktør i 25 år. Hun giver her hendes gode råd til, hvordan du finder frem til de perfekte bukser, der passer til dig og den, du er.