Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Brug - og smid ikke væk: Deran Gündogdu

15. jul 2022 l Læsetid: 5 minutter l Brug - og smid ikke væk

Vi lever i en tid, hvor mange af os er blevet lige lovligt gode til at skille os af med vores tøj efter forholdsvis kort tid. De tekstiler fristelser findes overalt, og jo flere af dem vi falder for og køber, jo mere bidrager vi til den evige efterspørgsel på nyt tøj. 

’Brug og smid væk’ er udtryk for en kultur, som harmonerer temmelig dårligt med de intentioner, mange af os har om at give miljøet en kærlig håndsrækning. Derfor har vi lavet miniserien ’BRUG – OG SMID IKKE VÆK’, som byder på gode alternativer. 

Her kan du møde fem af os, som er med til at skabe LAURIE, og forhåbentlig finde inspiration til nytænkning af både garderoben og garderobeansvaret. Vi giver dig med andre ord et indblik i, hvordan vi hver især slår det bæredygtige mindset til, når vi har lyst til nyt i garderoben. Sidste kvinde i inspirationsstolen er Finance Assistant, Deran Gündogdu. 

Farvel til overforbrug

I løbet af de seneste 1-2 år er det stærkt begrænset, hvad jeg har købt af tøj. Jeg har med vilje droslet ned, fordi jeg har haft et overforbrug. Mine garderobe trængte til at blive minimeret, og alt, hvad jeg har fået sorteret fra, har jeg foræret til nogle, som nu får mere gavn af det. 

"At noget virker som en god deal legitimerer i mine øjne ikke længere et køb, hvis sandheden er, at jeg faktisk ikke står og mangler dette nedsatte stykke tøj."

Legitimerer gode deals altid et køb? 

Min nye tilgang til tøj er kun at købe efter behov. Af samme grund undlader jeg at lade mig forføre af nedsatte varer – at noget virker som en god deal legitimerer i mine øjne ikke længere et køb, hvis sandheden er, at jeg faktisk ikke står og mangler dette nedsatte stykke tøj. 

Derudover er jeg blevet bedre til at tænke over, hvordan jeg kan sammensætte tøj på flere måder, så rækken at forskellige outfits bliver større – med udgangspunkt i det samme tøj. Denne tilgang er jeg både bevidst om ift. min eksisterende garderobe og ift. nye garderobeerhvervelser.

MERE OM BRUG - OG SMID IKKE VÆK

15. jul 2022 l Læsetid: 5 minutter l Brug - og smid ikke væk

Brug - og smid ikke væk: Marlene Ihler

Her kan du møde fem af os, som er med til at skabe LAURIE, og forhåbentlig finde inspiration til nytænkning af både garderoben og garderobeansvaret. Vi giver dig med andre ord et indblik i, hvordan vi hver især slår det bæredygtige mindset til, når vi har lyst til nyt i garderoben. Anden kvinde i inspirationsstolen er vores Designer, Marlene Ihler. 

15. jul 2022 l Læsetid: 5 minutter l Brug - og smid ikke væk

Brug - og smid ikke væk: Kari Brandt

Her kan du møde fem af os, som er med til at skabe LAURIE, og forhåbentlig finde inspiration til nytænkning af både garderoben og garderobeansvaret. Vi giver dig med andre ord et indblik i, hvordan vi hver især slår det bæredygtige mindset til, når vi har lyst til nyt i garderoben. Første kvinde i inspirationsstolen er vores Quality and Compliance Manager, Kari Brandt. 

15. jul 2022 l Læsetid: 5 minutter l Brug - og smid ikke væk

Brug - og smid ikke væk: Lena Trend

Her kan du møde fem af os, som er med til at skabe LAURIE, og forhåbentlig finde inspiration til nytænkning af både garderoben og garderobeansvaret. Vi giver dig med andre ord et indblik i, hvordan vi hver især slår det bæredygtige mindset til, når vi har lyst til nyt i garderoben. Tredje kvinde i inspirationsstolen er vores Owner, Lena Trend.