Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Bukser med elastik i taljen

19. jan 2023 l Læsetid: 4 minutter l Guides

Når du skal vælge et par nye bukser eller jeans er der mange valg at tage stilling til. Hvilken farve skal de have, hvilken pasform ønsker du, hvor lange skal de være i benene, hvilket materiale foretrækker du, og hvilken type linning bør du vælge? 

Når du skal vælge et par nye bukser eller jeans, står du nemlig også over for valget af, hvordan du ønsker, de skal sidde i taljen. Det kan være, du er mest til en fast linning med en knap- og lynlåslukning. Eller det kan være, at du foretrækker habitbukser med bindebånd eller hægte. Sidst men ikke mindst, vil vi slå et slag for bukser med elastik i taljen. Det er naturligvis muligt at få bukser med masser af stræk, hvor du også vil have en strækbar linning selvom der er tale om en fast linning med knap- og lynlås. Men når det gælder bukser med elastik i taljen – elastisk linning - så er det ren og skær elastik i linningen, der holder bukserne på plads. Hos LAURIE kan du altså vælge mellem følgende typer af linninger:

• Fast linning med knap og lynlås
• Elastisk linning uden knap og lynlås
• Lynlås og hægtelukning, som typisk findes i habitbukser

Hvorfor vælge bukser med elastisk linning?

Der kan nævnes mange fordele ved at vælge bukser med elastisk linning fremfor bukser med knap og lynlås. Bukser med elastik i taljen er en sikker vinder og har været det i mange år. Én af de helt store fordele er den komfort, som bukser med elastik i taljen giver, hvilket er med til at gøre bukser med elastisk linning til mange kvinders favorit. Helt ligesom bukser med stræk generelt, så vil bukser med elastisk linning give et væsentlig højere niveau af fleksibilitet og komfort, da den fleksible og strækbare linning tilpasser sig kroppens form, og dermed ikke sidder og strammer ubehageligt på maven. Som nævnt ovenfor findes der også masser af gode muligheder for at få bukser med fast linning – som stadig er elastiske, men uanset hvordan man vender og drejer det, så vil en fast linning altid være med til at fiksere bukserne mere, og dermed vil de sidde mere til rundt om livet end et par bukser eller jeans, der har elastisk linning uden knap og lynlås. 

Det kan også være en fordel, at bukser med elastisk linning kan trækkes højere op i livet sammenlignet med bukser med fast linning. De er nemmere at komme i, og for rigtig mange kvinder er de også mere behagelige at have på i mange timer. Det er heller ikke tilfældigt, at træningstøj også typisk har elastik i taljen. En elastisk linning øger nemlig bevægeligheden, komforten og giver bukserne et behageligt fit, der passer langt de fleste uanset kropstype. Bukser med elastisk linning gør det også væsentlig nemmere at trække bukserne af og på, hvorfor mange kvinder med f.eks. bevægelseshandicap også kan have stor gavn af bukser med elastik i taljen. 

Køb dine bukser med elastik i taljen hos LAURIE

Hos LAURIE tilbyder vi et stort udvalg af bukser med elastik i taljen. Vi lægger nemlig stor vægt på netop komfort, bevægelsesfrihed og fleksibilitet, og derfor finder du naturligvis også bukser med elastisk linning som en stor del af vores faste sortiment. I øvrigt kan du også være sikker på, at der er masser af stræk i alle vores bukser, uanset hvilken model, du vælger. Foretrækker du bukser med fast linning? Så fortvivl ikke, da da disse bukser ligeledes har et højt niveau af komfort takket være den høje andel af elastan i alle vores modeller. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvad der egentlig passer bedst til dig og dine personlige behov, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe og rådgive dig på bedste vis – uanset om det drejer sig om valget mellem fast eller elastisk linning eller noget helt andet. Vi er bukseeksperter, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at finde dine fremtidige yndlingsbukser. 

MERE OM GUIDES

Bukser med stræk

18. januar 2023 l Læsetid: 2 minutter l Guides

Behagelige bukser med stræk

Læs med her hvis du har lyst til at blive endnu klogere på det strækbare materiale, og hvorfor vi mener, at du skal vælge jeans og bukser med stretch.

Bukser til kvinder med former

2. september 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Bukser til kvinder med former

Jeans til kvinder med former kan være mindst lige så velsiddende på kvinder med kurver, som på kvinder uden kurver. 

Gamle LAURIE buksemodeller

26. juli 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

Gamle LAURIE buksemodeller: Disse skal du vælge i stedet

Leder du forgæves efter Rachel Regular, Rebecca, Sophie eller nogle af vores andre tidligere stylenavne fra gamle LAURIE buksemodeller?