Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Bukser med vidde i benene til kvinder

12. december 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Stramme jeans, løse bukser eller hverken for stramme eller for løse? Det kan være svært at vælge. Bukser er ikke bare bukser. Der findes et utal af pasformer på markedet. 

Hos LAURIE ved vi, at alle kroppe er vidt forskellige, og derfor er vores fornemmeste opgave at skabe et unikt bukseunivers, der gør det muligt for dig at finde lige netop den pasform, der får dig til at føle dig som den bedste udgave af dig selv. Og vi vil mene, at vi er godt i mål med at skabe et eksklusivt bukseunivers til alle kvinder, der både ser fantastiske ud, og som samtidig består af nøje udvalgte materialer og med et komfortniveau i top. 

I mange år har tætsiddende skinny jeans været på dagsordenen, men sådan er det heldigvis slet ikke længere. De tætsiddende bukser og jeans er fortsat en fast del af buksesortimentet hos under navnet ”Slim”, men det er langt fra denne pasform, der er den mest foretrukne i dag. 

Bukser med vidde i benene har virkelig vundet frem i modebilledet de seneste år, og vi er vilde med det! Tænk engang både at være komfortabelt og moderigtigt klædt på én gang. Bukser med vidde i benene er en hel kategori for sig, da vide bukser findes i alt fra jeans til lette jersey bukser. Hvis du ligesom os er blevet helt vilde med bukser med vidde, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos LAURIE finder du et solidt udvalg af vide bukser – uanset hvilket materiale, farve, mønster, linning og detaljer, du foretrækker. 

Dette skal du være opmærksom på, når du køber bukser

Når du skal have et par nye bukser eller jeans, og uanset om du foretrækker stramme jeans eller bukser med vidde, er der en del viden, der er nyttig af have, så du lettere får succes med dine nyindkøbte benklæder. Ligesom med alt andet tøj, så er pasform og størrelse naturligvis altafgørende, når du køber vide bukser eller jeans. 

Det finder du måske indlysende, men faktum er, at der faktisk er mange, der ender med tøj, de ikke er tilpasse i – udelukkende af den årsag, at man ikke lige fik gjort sig overvejelser omkring hvilket fit man egentlig ønsker sig samt at gribe målebåndet og få målt efter. Vi har derfor listet nogle punkter op, vi mener du bør overveje inden du klikker dine nye vide bukser hjem. 

Taljemål 

Måske er du meget opsat på, at du ønsker dig et par bukser med vidde, og derfor kommer til at gå markant op i buksestørrelse for at opnå tilstrækkelig med vidde i benene. Hvis du gør dette, kan du risikere, at bukserne bliver alt for store i taljen. Derfor anbefaler vi, at hvis du ønsker bukser med vidde i benene, så skal du vælge en model, der specifikt har denne pasform. Skulle der alligevel være afvigelser, kan en god skrædder sikkert nemt hjælpe dig med justeringer af taljen, så dine nye vide bukser kommer til at passe dig helt perfekt.

Jeans eller bukser?

Der findes et utal af materialekombinationer, og et par cowboybukser sidder typisk helt anderledes end et par jersey bukser. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, at din størrelse kan variere alt efter hvilken materialekomposition, du vælger. Det er generelt heller ikke muligt at justere jeans i taljen, og derfor er det også vigtigere at finde den rette taljevidde, når du køber jeans frem for bukser – og dette gælder uanset, om du leder efter vide bukser eller ej. 

Særlige detaljer?

Har du gjort dig nogle overvejelser omkring, om du ønsker dine bukser med vidde skal have nogle særlige detaljer? Er du til lommer, markante syninger, opsmøgede kanter eller noget helt fjerde? Nogle detaljer vil være mere eller mindre fordelagtige for dig rent visuelt. F.eks. kan et par stumpede bukser med opsmøg få dig til at syne lavere end du er, da bukserne kommer til at skære en lodret linje. Når du leder efter vide bukser, vil vi især anbefale dig at være opmærksom på dette. Derfor bør du altid overveje, hvilket look du gerne vil opnå – f.eks. i forhold til om du har enten lange ben eller korte ben. 

Køb jeans og bukser med vidde online

Nu er du klædt godt på – bogstavelig talt – i forhold til, hvad du skal kigge efter, når du skal købe dine nye bukser med vidde i benene. Husk at moden er noget man kan vælge at lade sig inspirere af – ikke noget vi er dikteret af og forpligtet til at følge. Mode eller ej, så er bukser med vidde i benene en klassiker, der både stilmæssigt og komfortmæssigt vil være en sikker vinder i dit klædeskab i forhåbentlig mange sæsoner fremover. 

Bukser med vidde
Vide bukser
Bukser med vidde i benene

MERE OM STYLING

Bukser til efterår

24. august 2022 l Læsetid: 7 minutter l Styling

Gør din garderobe efterårsklar

Tiden er inde til en efterårsrengøring – og det gælder også i dit klædeskab. Hvert år bliver der gjort et stort nummer ud af begrebet ”forårsrengøring”. 

Laurie bukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.

Klassiske bukser

Læsetid: 7 minutter l 11. november 2021 l Styling

7 days, 7 ways

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt.