Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Bukser til høje kvinder

28. juli 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Lange ben? Heldige dig, vil fleste formentlig sige. Og det har de ret i. Men der er en ting, der ikke altid gør det nemt at have lange ben, og det kender de fleste høje kvinder nok til. Problemet med at finde et par velsiddende bukser eller jeans, der både sidder til hvor de skal, men som samtidig ikke stumper midt på læggen. Er du også konstant på jagt efter bukser eller jeans, der er lange nok?

Vi ved, at det kan være et stort problem at finde bukser til høje kvinder, der er lange nok – og det er netop derfor, vi har valgt at tage sagen i egen hånd hos LAURIE.  

Hvis du er så heldig at have lange ben, men samtidig synes, at det kan være svært at finde bukser, der er lange nok, så er du landet det helt rigtige sted. Hos LAURIE tilbyder vi nemlig intet mindre end fem forskellige benlængder i vores sortiment, hvor du blandt andet finder bukser til høje kvinder med ekstra længde til dig, der er født med et par lange ben.   

Inden du påbegynder jagten på de helt rigtige bukser eller jeans til dine lange ben, skal du først og fremmest have styr på dine mål. Når du skal finde ud af, hvilken benlængde du skal vælge, er det vigtigt at være klar over, hvad dine indersømsmål er. Du måler dine indersømsmål fra skridt til ankel. Vores to længste benlængder har følgende mål:

Medium benlængde: 80-82 cm i indersømsmål 

Lang benlængde: 85-89 cm i indersømsmål 

Du kan se alle øvrige mål i vores størrelsesguide her

Hvilken silhuet skal du vælge til lange ben?

Når du har helt styr på dine mål, kan du nemt komme i gang med at finde dine nye LAURIE favoritter i form af bukser til høje kvinder. Start med at finde ud af hvilken silhuet, du ønsker dig. Er du til en Slim silhuet, der sidder tæt til kroppen hele vejen fra hofte til ankel? Eller er du mere til Regular, der giver form, men uden at sidde helt til på benet? Det kan også være, at du er mest til Straight silhuet, som sidder til i taljen, men har samme vidde fra lår til ankel? Hos LAURIE tilbyder vi forskellige silhuetter i vores sortiment af bukser til høje kvinder. Du kan blive meget klogere på vores silhuetter her.

Bukser til høje kvinder – dette kan du gå efter

Nedenfor har vi samlet en håndfuld idéer til, hvad du kan kigge efter, når du skal købe bukser til høje kvinder. Uanset hvad skal du naturligvis altid vælge de bukser, du føler dig mest tilpas i, og som du godt kan lide. Der er ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert – vi har blot samlet nogle tips og tricks til hvad du kan gå efter – hvad end du ønsker at fremhæve dine lange ben eller ej.

Hvis du ønsker at fremhæve dine lange ben

1. Når du er høj, vil et par tætsiddende bukser eller jeans se fantastiske ud på dig, fordi de fremhæver dine lange ben, og de er derfor ofte populære som bukser til høje kvinder.

2. Bukser eller jeans i en lys vask eller lyse toner generelt er med til at fremhæve dine lange ben – uden at de kommer til at syne alt for lange.

3. Når du virkelig ønsker at fremhæve dine ben, så skal du især vælge jeans eller bukser i trekvart længde, da dette især vil få dine ben til at syne lange. Hvis du ikke ønsker at fremhæve længden på dine ben, skal du selvfølgelig gøre det modsatte og holde dig helt væk fra denne type bukser. 

4. Høje kvinder ser også fantastiske ud i en nederdel. Hvis du går efter en nederdel fremfor et par bukser eller jeans, så vælg en knælang nederdel, da dette snit er mere flatterende til høje kvinder.

Bukser til høje kvinder
Lang benlængde
Lange ben

Hvis du ikke ønsker at fremhæve din lange ben

1. Hvis ikke du ønsker at fremhæve dine lange ben, kan du med fordel se efter jeans med print eller mønster, da dette tiltrækker øjet og dermed er med til at bryde den lange flade. 

2. Du kan med fordel vælge flade sko i en anden farve end dine bukser eller jeans, hvis ikke du ønsker at dine ben skal være for lange at se på. På denne måde kommer dine ben ikke til at tiltrække for megen opmærksomhed. Hvis du vælger et par farverige sko, er dette også med til at fjerne fokusset fra dine ben. Det samme gælder, hvis du vælger at tilsætte en farverig overdel til dine bukser, som også vil fjerne opmærksomheden fra dine ben. 

3. Bukser med opsmøg er også populære detaljer, når det kommer til at finde bukser til høje kvinder. Det er nemlig med til at gøre, at dine ben kommer til at syne kortere. Du kan enten vælge bukser eller jeans med opsmøg eller du kan vælge selv at folde dine bukser op et par gange, for at skabe netop dette udtryk. 

Bukser til høje kvinder
Bukser til høje kvinder

Vi håber, at du er blevet meget klogere på, hvad du kan gå efter, hvis du er på udkig efter bukser til høje kvinder. Vi håber også, at du har fået øjnene op for, hvad du kan gøre - uanset om du ønsker at fremhæve dine lange ben eller ej. Se hele vores udvalg af bukser og jeans til høje kvinder her

MERE OM GUIDES

laurie bukser

26. juli 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

Gamle LAURIE buksemodeller: Disse skal du vælge i stedet

Leder du forgæves efter Rachel Regular, Rebecca, Sophie eller nogle af vores andre tidligere stylenavne fra gamle LAURIE buksemodeller?

bukser med god pasform

29. juni 2021 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Find den helt rigtige buks til dig

Uanset hvilken stil du er til, er der noget, som altid kommer før alt andet: Pasformerne og silhuetterne. Og så selvfølgelig det bæredygtige blik. ...

Behagelige bukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.