Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Bukser til kvinder med former

2. september 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Er du en kvinde med flotte kurver? Vi elsker alle kroppe. Former eller ej. 

Dog kan der måske til tider være en tendens til, at kvinder med kurver ikke foretrækker at hoppe i et par jeans - alene af den årsag, at man ikke tror på, at det er muligt at finde et par pæne, velsiddende og komfortable jeans til kvinder med former. Og det er synd. Jeans er for alle. Former eller ej. Det er vores klare budskab. For selvfølgelig er det muligt at finde flotte, velsiddende bukser til kvinder med former. 

For dig er det måske en velkendt følelse, der ofte dukker op, og som overrumpler dig, når du skal have jeans, og står nede i prøverummet og bliver skuffet gang på gang, fordi du endnu ikke har fundet den rette pasform og model til dig? Den velkendte følelse af at have svært ved at føle sig tilpas, når du ihærdigt forsøger at finde det perfekte par bukser eller jeans til kvinder med former? Eller måske holder du dig helt fra jeans markedet generelt, fordi du har opgivet håbet? 

Jeans til kvinder med former kan være mindst lige så velsiddende på kvinder med kurver, som på kvinder uden kurver. Essensen ligger i at finde de rette bukser og jeans, som har den perfekte pasform til dig og netop din kropstype og kropsformer. Hos LAURIE kan du altid være sikker på at finde bukser, hvor pasform, komfort og langtidsholdbarhed flyder sammen i en perfekt kombination. Vi ved, at bukser og jeans skal være komfortable at have på. Det er faktisk altafgørende for, hvorvidt du føler dig tilpas og bekvem i dit tøj – og dermed selvsikker og fyldt med selvtillid. Derfor kan du også være sikker på, at samtlige styles i vores sortiment, indeholder masser af stræk, som er essentielt, når det kommer til at skabe et højt niveau af komfort. 

Bukser til kvinder med former

Jeans til kvinder med former

Jeans er altid på mode. Det er endegyldig klassiker, som du kan vende tilbage til igen og igen, og som kan bruges til alle anledninger. Hos LAURIE finder du mange forskellige modeller, pasformer, længder og materialer, så det er muligt at finde behagelige jeans til kvinder med former – uanset hvilke præferencer du har, når det kommer til at udvælge din foretrukne jeans model. Overordnet set handler det altså om at finde de bukser eller jeans, der fremhæver dine bedste sider, og som styrker din selvtillid. 

Hvad vil du fremhæve og er der noget, du ønsker at skjule?

Typisk har vi alle noget ved vores kroppe, som vi ønsker at fremhæve, og andre ting, som vi måske ikke ønsker at fremhæve nær så meget. Det handler som sagt om at du føler, at dine bedste sider bliver fremhævet, så du kan indtage verden fuld af selvtillid og selvsikkerhed. Se nedenstående styling tips:

Vil du fjerne fokus fra maven?

Hvis du ønsker at fjerne fokus væk fra maven, kan du med fordel vælge en bluse, skjorte, t-shirt eller anden overdel, som har særlige detaljer placeret omkring halsen, skuldrene eller brystet. Dette vil automatisk fjerne opmærksomhed fra din mave og hen på detaljerne i din overdel i stedet.

Når du ønsker at fjerne fokus fra din mave, så fungerer det også rigtig fint at vælge en lang tunika, cardigan eller striktrøje med lidt vidde, som går ned over numsen. 

Vil du fjerne fokus fra dine lår?

Hvis du ønsker at fjerne fokus fra dine lår, kan du med fordel gå efter et par bukser med luft omkring talje og hofter. Se derfor efter bukser med f.eks. Loose eller Relaxed pasformer.

Behagelige bukser
Jeans til kvinder med former
Bukser i store størrelser

Ønsker du at fremhæve dine lår?

Hvis du derimod ønsker at fremhæve dine lår, kan du vælge et par bukser eller jeans, der er mere tætsiddende omkring hofte og lår. Se derfor efter bukser med f.eks. Regular eller Straight pasformer.

Behagelige jeans
Jeans til kvinder med former
Bukser til kvinder med former

Vil du skjule din bagdel?

Hvis du har en bred bagdel, som du gerne vil skjule lidt, så skal du passe på med at iklæde dig for brede og firkantede overdele. Gå derfor i stedet efter at fremhæve din talje og vælg f.eks. jakker, der går til midt på numsen. Desuden kan høje hæle også være med til at løfte tyngden fra bagdelen og give dig en flot holdning. 

Vil du fremhæve din bagdel?

Hvis du vil fremhæve din bagdel, kan du med fordel vælge en tætsiddende underdel og en kortere overdel, der slutter ved hoften.

Hos LAURIE elsker vi kurver og former

Som overskriften siger, så er vores intention hos LAURIE at omfavne alle kvindekroppe på tværs af størrelser, former, højder og personlige præferencer. Vi vil gerne gøre det til en god oplevelse at købe tøj til alle kvinder. Derfor har vi gjort det let at købe bukser til kvinder med former, bukser til høje kvinder, lave kvinder, kvinder med petit kropsform osv. Vi håber, du har fået mod på at finde dine nye yndlingsjeans her hos os, og at du nu er fyldt med optimisme omkring, hvor let det faktisk er at finde velsiddende og komfortable bukser til kvinder med former. 

MERE OM GUIDES

Bukser til høje kvinder

28. juli 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Bukser til høje kvinder

Lange ben? Heldige dig, vil fleste formentlig sige. Og det har de ret i. Men der er en ting, der ikke altid gør det nemt at have lange ben, og det kender de fleste høje kvinder nok til. 

Perfekte bukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.

Laurie bukser

26. juli 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

Gamle LAURIE buksemodeller: Disse skal du vælge i stedet

Leder du forgæves efter Rachel Regular, Rebecca, Sophie eller nogle af vores andre tidligere stylenavne fra gamle LAURIE buksemodeller?