Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Gamle LAURIE buksemodeller: disse skal du vælge i stedet

26. juli 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

Leder du forgæves efter Rachel Regular, Rebecca, Sophie eller nogle af vores andre tidligere stylenavne fra gamle LAURIE buksemodeller? 

Mange af vores kunder efterspørger ofte bukser med reference til vores tidligere stylenavne. Da vi midlertidig af forskellige årsager har været nødt til at ændre på navnene fra de gamle LAURIE buksemodeller, tænkte vi, at en kort forklaring og beskrivelse af de nye navne kan være en hjælp, når I skal have fornyet jeres LAURIE favoritter.

Vi forstår nemlig godt, at det kan være forvirrende at finde rundt i - og derfor vil vi her komme med vores anbefalinger til, hvilke andre LAURIE bukser du bør vælge som alternativ til de gamle LAURIE buksemodeller, du tidligere har været glad for. 

Rachel

Hvis du tidligere har været glad for Rachel Regular, og ønsker et par bukser, der minder om disse, skal du vælge bukser med Regular silhuet og elastisk linning. Vi anbefaler dig at kigge på modellerne Kelly eller Betty fremover, som har samme silhuet og linning, som den tidligere Rachel Regular. Forskellen på Betty og Kelly er, at Kelly har forlommer og bæltestropper - det har Betty ikke.

Laurie rachel

Kelly Regular bukser - Navy

Shop Kelly her

Rachel regular

Betty Regular bukser - Grey Sand

Shop Betty her

Rebecca

Hvis du leder efter den tidligere Rebecca model, skal du se efter bukser med Regular silhuet og fast linning. Vi anbefaler dig at kigge på modellerne Charlotte eller Christie fremover. Forskellen på Charlotte og Christie er, at Christie hører under vores Magic Slim kategori, og det gør Charlotte ikke. Magic Slim er en særlig patenteret teknologi vi bruger hos LAURIE, som betyder, at disse bukser er med til at give din mave og numse et let løft uden at stramme. Du kan læse mere om Magic Slim her.  

Rebecca laurie

Charlotte Regular SL - Dark blue denim

Shop Charlotte her

laurie rebecca

Christie Regular Crop - Blue denim

Shop Christie her

Sanna

Var du glad for den tidligere Sanna buksemodel, skal du gå efter bukser med Slim silhuet og elastisk linning. Vi anbefaler dig at kigge på modellerne Grace og Vicky fremover. Forskellen på Grace og Vicky er, at Grace har forlommer og bæltestropper – det har Vicky ikke. 

Laurie Sanna

Grace Slim bukser - Black

Shop Grace her

Sanna laurie

Vicky Slim bukser - Grey sand

Shop Vicky her

Sophie

Hvis de er den tidligere Sophie du på udkig efter, så skal du vælge bukser med Slim silhuet og fast linning. Vi anbefaler dig at se efter modellerne Laura og Agatha fremover. Forskellen på Laura og Agatha er, at Laura at Agatha hører under vores Magic Slim kategori, hvilket Laura ikke gør. Magic Slim er en særlig patenteret teknologi vi bruger hos LAURIE, som betyder, at disse bukser er med til at give din mave og numse et let løft uden at stramme. Du kan læse mere om Magic Slim her.  

Sophie laurie

Laura Slim ML - Dark blue denim

Shop Laura her

Laurie sophie

Agatha Slim Jeans - Blue denim

Shop Agatha her

Regina

Var Regina din tidligere foretrukne buksemodel, skal du nu i stedet se efter modellerne Violet og Ellie, der ligesom Regina har Relaxed silhuet samt elastisk linning. Forskellen på Violet og Ellie er, at Ellie har knapdetaljer for enden af buksebenet, og det har Violet ikke. Begge modeller har forlommer og bæltestropper.

Regina laurie

Violet Relaxed bukser - Medium blue denim

Shop Violet her

laurie regina

Ellie Relaxed SL - Dark blue denim 

Shop Ellie her

Har du brug for mere hjælp eller har du yderligere spørgsmål til gamle LAURIE buksemodeller?

Vi håber, du er blevet meget klogere på, hvad du skal kigge efter, når du leder efter nogle af vores tidligere stylenavne fra gamle LAURIE buksemodeller. Har du yderligere brug for hjælp, kan du altid ringe eller skrive til vores kundeservice for råd og vejledning. Du kan kontakte vores kundeservice ved at ringe på +45 35301091 eller skrive til customercare@laurie.dk. 

MERE OM GUIDES

Bukser med god pasform

29. juni 2021 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Find den helt rigtige buks til dig

Uanset hvilken stil du er til, er der noget, som altid kommer før alt andet: Pasformerne og silhuetterne. Og så selvfølgelig det bæredygtige blik...

Laurie bukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

Der er rigtigt meget, der spiller ind, når du skal finde de perfekte bukser. Derfor har vi allieret os med Louise Amstrup, der har arbejdet som professionel stylist og moderedaktør i 25 år. Hun giver her hendes gode råd til, hvordan du finder frem til de perfekte bukser, der passer til dig og den, du er.

Vaskeguide

1. oktober 2021 l Læsetid: 10 minutter l Guides

Forlæng levetiden på dit tøj

Vask med omtanke. Jo længere tid tøj får lov at leve, jo mindre tøj er der behov for at producere – og jo mindre dræner vi naturens ressourcer...