Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Kunsten at finde de perfekte denimbukser

6. september 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Hvor finder jeg de perfekte jeans? Og findes de overhovedet? 

Dette spørgsmål har kvinder verden over med stor sandsynlighed stillet sig selv op til flere gange livet igennem – og efterhånden som kroppen også ændrer sig med alderen. Vi kan nok ikke komme uden om, at jo ældre vi bliver, jo sværere bliver det at finde behagelige bukser, der sidder, som de skal. Det kan måske føles som en udfordring f.eks. at finde bukser til kvinder med former, men sådan behøver det slet ikke at være. Kvinder kan have mange krav til, hvordan det perfekte par denimbukser skal være, og det kan være udfordrende at spore sig ind på, hvad der egentlig passer til lige nøjagtigt din krop.

Et par gode bukser skal være velsiddende, have et flatterende snit, være komfortable at have på og de skal helst kunne klare sig solidt igennem flere sæsoner. Det kan altså med andre ord siges at være lidt af et mysterium, hvor du skal finde det perfekte par cowboybukser. Kan du relatere? Vi har muligvis fundet løsningen til dig. For hos LAURIE er det vores fornemmeste opgave at designe og producere bløde jeans og behagelige bukser til kvinder, hvor komfort, langtidsholdbarhed og uovertruffen pasform går op i en højere enhed.  

Denimbukser

Kan denimbukser være behagelige?

For at besvare det store spørgsmål; kan denimbukser egentlig være behagelige? Så er svaret kort og godt, at ja, det kan de bestemt være. Det handler blot om at finde et par, hvor materialekomposition, pasform og komfort spiller sammen på den helt rigtige måde. Der findes et hav af forskellige cowboybuksemodeller – både til kvinder med former og kvinder uden. Der er alt fra de stramme til løse modeller, fra elastisk til fast linning, modeller med og uden lommer osv. Hvis du ikke har fundet dine foretrukne denimbukser endnu, der er som skabt til dig, så kan vi berolige dig med, at hjælpen er på vej. 

Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især definerer det perfekte par denimbukser, da det ganske enkelt kommer helt an på individuelle præferencer og kropsformer. Hos LAURIE finder du af samme årsag både bløde jeans og behagelige bukser – uanset om du er petit, leder efter bukser til kvinder med former, om du har lange ben, korte ben osv. Vi har gjort det muligt nærmest at skræddersy dine nye denimbukser, som du bedst kan lide det, og som passer til dine personlige mål. 

Hop i et par bløde jeans du kan have på til alt

Hvis du spørger os, så er definitionen på det perfekte par denimbukser følgende: bløde jeans, som du kan bruge i alle aspekter af din hverdag. Behagelige bukser du kan cykle i, handle i, gå på arbejde i, gå i byen i og slappe af i. Kort og godt et par bløde jeans, som passer til din hverdag og dit liv – uanset hvad din hverdag måtte byde på.   

Din garderobe er ikke komplet, hvis ikke den indeholder et par klassiske, tidløse og bløde jeans. Problemet opstår ofte i, at der efterhånden findes så stort et udvalg af pasformer og modeller, at det kan være uoverskueligt at finde hoved og hale i. Hvor skal du starte, og hvordan ved du, hvad der passer til dig både i forhold til kropsform og stil? 

Nedenfor finder du et overblik over, hvad du med fordel kan tage stilling til, når du skal finde dine nye denimbukser:

Hvilken materialekomposition passer til dig? Læs vores materialeguide her

Hvilken pasform skal du vælge? Læs om vores bukseguide her

Ønsker du 5-pocket eller elastisk linning?

Hvilken størrelse og benlængde skal du vælge? Læs vores størrelsesguide her.

Når først du har styr på ovenstående, er du allerede langt i jagten på det perfekte par cowboybukser. 

Vi håber ikke, at du har opgivet håbet om at finde de rigtige denimbukser til dig, og at du har fået øjnene op for, at bløde jeans og behagelige bukser ikke er uopnåeligt hvad end du har brug for bukser til kvinder med former eller ej, og at de perfekte langtidsholdbare og bløde jeans også findes til dig. Du skal bare vide, hvad du skal kigge efter. Inden du får set dig om er du hurtigt på sporet af dine nye yndlingsjeans.

Behagelige jeans
Jeans til kvinder med former
Bløde jeans

MERE OM GUIDES

Bukser til høje kvinder

28. juli 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Bukser til høje kvinder

Lange ben? Heldige dig, vil fleste formentlig sige. Og det har de ret i. Men der er en ting, der ikke altid gør det nemt at have lange ben, og det kender de fleste høje kvinder nok til. 

denimbukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.

laurie rachel

26. juli 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

Gamle LAURIE buksemodeller: Disse skal du vælge i stedet

Leder du forgæves efter Rachel Regular, Rebecca, Sophie eller nogle af vores andre tidligere stylenavne fra gamle LAURIE buksemodeller?