Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Alle

Ansvarlighed

Certificeringer

Guides

Mennesker

Om LAURIE

Styling

Sådan styler du bukser med vidde i benene

30. jan 2023 l Læsetid: 5 minutter l Guides

De løse bukser har de seneste år gjort et kæmpe comeback, og vi ser efterhånden bukser med vidde i benene i alle afskygninger. Der findes nemlig alt fra jeans til habitbukser i et loose fit. De helt stramme tætsiddende bukser er for en stund skiftet ud med det stikmodsatte – nemlig løse bukser med vidde i benene, og vi er helt vilde med denne trend. Loose fit bukser er med til at skabe et sofistikeret look og kan, f.eks. med et par støvler med lidt hæl, få vores ben til at syne længere – og det kan vi jo godt lide! 

I rigtig mange år har det været tætsiddende bukser og jeans, der har været ”normalen”. De stramme jeans har siden 00’erne været en trofast del af en god basisgarderobe og har dermed aldrig rigtig været umoderne. Men de senere år har der altså sneget sig et ”nyt” buksesnit ind i modebilledet, som ikke har haft det store fokus i mange år. Det er selvfølgelig ikke et ”nyt” buksesnit, men meget tyder på, at løse bukser med vidde i benene er kommet for at blive.  

Sådan kan du style bukser med vidde

Hvis du enten er meget spinkel eller måske ikke er så høj, så anbefaler vi dig at vælge bukser med vidde i benene med en længde, der går helt ned til gulvet. Dette vil være med til at få dine ben til at se længere ud, og dermed vil du også syne højere. Hvis du hører til dem, der har brede hofter, så vil løse bukser med vidde i benene faktisk være med til at camouflere dette, hvorimod de tætsiddende bukser vil være med til at fremhæve brede hofter. Hvis du ikke har så mange former, men ønsker lidt mere facon, så vil vi anbefale dig at vælge et par loose fit bukser med svaj i buksebenene, da dette vil være med til at give form til din krop. 

Svært ved at vænne dig til løse bukser? Undgå disse styling fælder

Hvis du ligesom mange andre har været vant til at gå i de stramtsiddende bukser og derfor har svært ved at finde dig til rette i et par loose fit bukser, så læs vores råd nedenfor.

• Du skal forsøge at vænne dig til en ny fornemmelse

Som nævnt ovenfor kan det være en underlig fornemmelse pludselig at trække i et par bukser med vidde i benene, hvis du i mange år har været vant til det stik modsatte. Forsøg at vænne dig til den nye fornemmelse i et par løse bukser. Den luftige fornemmelse er sikkert noget, du lige skal vænne dig til, før du er helt komfortabel i et par loose fit bukser. 

• Vælg en anden overdel end du plejer

Med et par løse bukser med vidde i benene får du helt nye muligheder med dit look. Du kan f.eks. vælge at style dine loose fit bukser med en let luftig overdel, og stoppe den ned i linningen foran. Dette skaber et elegant sammensat look, der vil få dine ben til at se lange ud. Pas dog på med at style dine løse bukser med vidde med en alt for løs overdel, da det også kan få dig til at miste facon og du kan dermed komme til at se større ud end du er. Derfor anbefaler vi ikke, at du sammensætter en alt for løs overdel med dine løse bukser med vidde. 

• Dit look kan ”strammes op” med en tætsiddende jakke

Vi har lige understreget, at en løs overdel og et par løse bukser kan blive en uheldig kombination. Men det kan faktisk godt gå an, hvis du vælger at tage en tætsiddende eller figursyet vest, blazer eller jakke udover. Hvis du iklæder dig en tætsiddende jakke til dine løse bukser, vil det være med til at ”stramme op”, så du stadig får facon. Du kan derfor med fordel vælge at tilsætte en tætsiddende jakke til dine bukser med vidde i benene.

• Lange linjer

Hvis du ønsker et se høj ud og få dine ben til at syne længere, så kan dette også opnås ved at skabe såkaldte lange linjer i dit outfit. Du kan f.eks. også her vælge en overdel, der sidder lidt let – hverken for løs eller for stram) og style den med en lang jakke, vest, blazer eller cardigan, som du lader være åben. Dette look vil få dig til at se både slankere og højere ud – især hvis du sammensætter dette look med et par sko, der har en lille hæl. 

Er du blevet fristet til at kaste dig ud i at tilføje et par løse bukser til din garderobe?

Husk at du altid kan kontakte LAURIE’s kundeservice på customercare@laurie.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde lige nøjagtigt dét par loose fit bukser, som passer bedst til dig og dine behov.

MERE OM GUIDES

God pasform

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

Der er rigtigt meget, der spiller ind, når du skal finde de perfekte bukser. Derfor har vi allieret os med Louise Amstrup, der har arbejdet som professionel stylist og moderedaktør i 25 år. Hun giver her hendes gode råd til, hvordan du finder frem til de perfekte bukser, der passer til dig og den, du er.

Bæredygtige bukser

15. september 2021 l Læsetid: 5 minutter l Guides

De fire materialer som vi elsker at arbejde med

Hvert eneste af vores materialer udvælges med den største omhu, ligesom vi altid spejder efter markedets mest bæredygtige tekstiler.  

Bukser i vidde

12. december 2022 l Læsetid: 5 minutter l  Guides

Bukser med vidde i benene til kvinder

Stramme jeans, løse bukser eller hverken for stramme eller for løse? Det kan være svært at vælge. Bukser er ikke bare bukser.