Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Varme bukser 

1. november 2022 l Læsetid: 5 minutter l Guides

Hos LAURIE finder du et stort udvalg af bløde og langtidsholdbare varme bukser til damer.

Når vinteren står for døren, og kulden bider og vinden suser, er der intet bedre end at trække i et par vinterbukser, der kan holde dig dejlig varm på de kolde dage. Både i hjemmet, på farten eller på jobbet. Vores udvalg af varme bukser til damer består af forskellige materialekompositioner, der hver især har til formål at skabe varme bukser, som er uundværlige i vinterhalvåret. Udover at være varme, så kan du selvfølgelig stadig være sikker på, at vores bukser samtidig er både smarte, tidløse, klassiske og har nøjagtigt samme komfortable pasformer, som du kender det fra alle vores andre materialekompositioner. Vi har lavet et overblik over, hvilke typer varme bukser, vi tilbyder hos LAURIE, så du forhåbentligt kan få en fornemmelse af, hvad der vil passe bedst til dig. Læs med og bliv klar til vinteren i et par bløde og lune vinterbukser. 

Hold varmen i lune materialer

Materialekompositionen er altafgørende, når det kommer til at finde det rette par vinterbukser, du kan holde varmen i. Derfor finder du hos LAURIE også varme bukser i forskellige materialer – alt efter, hvad der falder i din smag. Bliv klogere på, hvilket materiale du foretrækker til dine nye vinterbukser. Læs med nedenfor, hvor vi gennemgår fordelene ved både fløjlsbukser, uldbukser og brushed bukser. 

Fløjlsbukser

Fløjlsbukser er et velkendt materiale, som har været på markedet i rigtig mange år. Fløjlsbukser er både bløde og kraftige i materialet, og er dermed et godt bud på et par bløde og varme vinterbukser. Igennem tiderne har fløjlsbukser været inde og ude af modbilledet, men de sidste mange sæsoner, er fløjlsbukser gået hen og blevet nærmest fast inventar i efterårs- og vinterkollektionerne rund omkring. 

Vi er vilde både med det høje niveau af komfort og den superbløde fornemmelse, som et par fløjlsbukser giver, og samtidig elsker vi fløjlsbuksernes klassiske, tidløse og stilrene look, som giver mange fine stylingmuligheder til dine vinterlooks. Hos LAURIE er der altid masser af stræk i vores bukser, da vi vægter komfort og bevægelsesfrihed meget højt. Kombinationen af fløjlsmaterialet og masser af stræk, skaber et par varme bukser, som du med stor sandsynlighed vil knuselske sæson efter sæson. Shop fløjlsbukser her.

Uldbukser

Vi springer nu direkte fra fløjlsbukser og videre til uldbukser. En alsidig klassiker. Uldbukser forener et tidløst udtryk med et højt niveau af komfort. Hos LAURIE finder du nemlig også uldbukser, som indeholder en vis mængde uld i materialekompositionen. Klassiske uldbukser passer altid godt til de kolde måneder, giver en flot og formel fremtoning, og så er uldbukser både varme og bløde at have på. Hvor meget uld der er i vores uldbukser, kommer helt an på den enkelte buksemodel, så se efter mængden i materialekompositionen under de enkelte styles med uld. Shop uldbukser her.

Uldbukser

Måske du i forvejen kender vores brushed bukser? Måske du er faldt over navnet, men er ikke helt klar over, hvad det betyder? Forklaringen kommer her. Brushed bukser hører nemlig under den kategori af bukser, vi vil karakterisere som varme bukser. Det skyldes, at vores bukser i brushed kvalitet er fremstillet med en særlig børsteteknik der gør, at stoffet holder bedre på varmen indvendigt. Dermed er vores brushed bukser også et rigtig fint valg, når du leder efter varme bukser til de kølige måneder. Når vores bukser hedder noget med ”brushed”, så ved du også nu, at det ikke har noget med farven på bukserne at gøre. Det handler udelukkende om kvaliteten. Shop brushed bukser her.

Varme bukser
Varme bukser til damer
Uldbukser

Køb varme bukser til damer online

Vi håber, du er blevet klogere på, hvilken type bukser du skal kigge efter, når du er på udkig efter varme bukser til vintermånederne. Hvis du har spørgsmål eller blot har brug for yderligere hjælp og vejledning, så husk at du altid er velkommen til at kontakte os ved at ringe på +45 87 45 40 01 eller skrive til customercare@laurie.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde netop dét par bukser, der passer til dine personlige ønsker og behov. Rigtig god shoppelyst. 

MERE OM STYLING

Efterårsmode

24. august 2022 l Læsetid: 7 minutter l Styling

Gør din garderobe efterårsklar

Tiden er inde til en efterårsrengøring – og det gælder også i dit klædeskab. Hvert år bliver der gjort et stort nummer ud af begrebet ”forårsrengøring”. 

Laurie bukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.

Behagelige bukser

Læsetid: 7 minutter l 11. november 2021 l Styling

7 days, 7 ways

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt.