Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

MAGIC SLIM™

En patenteret teknologi fra LAURIE der sikrer en komplimenterende facon uden at stramme

De populære Magic Slim™ jeans

Magic Slim™ funktionen fikserer buksens front ved lommerne; med stikninger, som er nøje afpasset kroppens anatomi og vores indre organers placering - specifikt i hver størrelse lige fra 32 til 56. Ved at fiksere fronten, former stoffet sig samtidig flot til kroppen bagpå - og løfter let uden at stramme. Hos LAURIE finder du et bredt udvalg af bukser med Magic Slim™ i flere farver, længder og pasformer. Det er ingen hemmelighed, at vi er stolte af patentet, for det er vores blåstempling på, at funktionen er anerkendt og virker - og sammen med den har bukserne en pasform, du absolut må prøve. Find Magic Slim™ varianterne her på siden.

Varierende længder og farver.

Hos LAURIE finder du et bredt udvalg af bukser med Magic Slim™ i flere farver, længder og silhuetter.

En pasform, der er værd at afprøve.

Magic Slim™ funktionen fikserer buksens front ved lommerne; med stikninger, som er nøje afpasset kroppens anatomi og vores indre organers placering - specifikt i hver størrelse lige fra 32 til 56. 

Patenteret teknologi.

Magic Slim™ er en patenteret teknologi fra LAURIE, der sikrer en komplimenterende facon uden at stramme.

Section
Drop element here

Varer kom meget hurtigt efter

Varer kom meget hurtigt efter bestilling, god information, og flot tøj i god kvalitet, jeg er meget tilfreds med mit køb og service

Helle
4/11-2021

Fin service fra start til slut

Altid hurtig levering - pakken ankommer dagen efter bestilling - som altid.Imødekommende og hjælpsomt personale, når man ringer til dem i kundeservice. Jeg kan klart anbefale Laurie.

Jeanet 
23/11-2021

Et par lækre bukser

Jeg har lige købt et par bukser, fantastisk pasformlækkert stof, jeg har aldrig købt et par Laurie bukser der ikke sidder som de skal, hurtig levering og altid med et smil. en glad kunde.

Karen 
30/11-2021