Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Hvad står LAURIE for?

1. december 2021 l Læsetid: 10 minutter l Om LAURIE

Hos LAURIE elsker vi alle klassikerne. Garderobens tidløse items, som vi vender tilbage til igen og igen. 

Fordi de er til at stole på, og fordi de er så behagelige at have på. Det langsigtede perspektiv er helt essentielt i vores designfilosofi, og det er vævet ind i vores historie, såvel når det gælder materialevalg som passion for pasformer. Vi ser på verden med et bæredygtigt blik, og tiltroen til tekstiler er noget, vi gror. Derfor blev vi som det første kvindelige brand i Danmark STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificeret i 2016 – og siden er også Svanemærket kommet til. For os er fuld gennemsigtighed den eneste vej frem, og vi betragter certificeringerne som de mest håndfaste tillidserklæringer. På samme måde holder vi af at besøge vores faste samarbejdspartnere i Portugal og Tyrkiet, så de gode arbejdsforhold opleves ved selvsyn, og tillidsbåndet knyttes endnu tættere sammen.

LAURIE er for den stilbevidste kvinde, som hverken går på kompromis med kvaliteten, komforten eller kloden. LAURIE er for lang levetid og en smuk fremtid. LAURIE er designet i Danmark, produceret i Europa og elsket af kvinder verden over. LAURIE findes i mere end 600 butikker i over 20 forskellige lande – og selvfølgelig lige her, få klik fra dig. Vi er en dansk tøj virksomhed, som siden 1987 har arbejdet ud fra mantraet; "It's got to feel right.". For os betyder det at vores tøj skal være behageligt at have på, men samtidigt at det produceres ud fra en bæredygtige tankegang.

laurie bukser

Hos LAURIE tager vi ansvar.

Selvom vi kun er en dråbe i det store tekstilocean, vil vi bidrage til at skabe mærkbare forbedringer i denne – med god grund - ofte udskældte industri. Og ligesom vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten af dine bukser, nægter vi at gå på kompromis med livskvalitet og menneskerettigheder hos de mennesker, som er med til at fremstille dem.

Lena Trend, Owner

Hos LAURIE har vi et mantra,

der løber som en usynlig tråd i alt vores tøj: It’s got to feel right. For os betyder det, at tøjet skal være behageligt at have på – og at dets lange tilblivelsesrejse skal finde sted på fair og forsvarlig vis. Fra designerens første streg på tegnebrættet til nyklassikerens plads i din garderobe skal det føles rigtigt hele vejen. 

its got to feel right
laurie design

Dansk kvalitetstøj med lang levetid.

Det er kongstanken bag LAURIE. Vi skal forbruge mindre, og det stiller store krav til vores tøj – både i forhold til pasform, komfort og æstetik. Ansvarlig produktion kombineret med omhyggelige materialevalg og fine detaljer er en naturlig del af min designfilosofi.

Marlene Ihler, Head of Design

LAURIE er medlem af amfori Business Social Compliance Initiative (BSCI), som er en international sammenslutning sat i verden for at fremme socialøkonomisk vækst og velstand i hele produktionskæden. Derudover har vi tilsluttet os UN Global Compact, som er et initiativ, der kæmper for at fremme menneske- og arbejdsrettigheder, samtidig med at afgørende miljøhensyn og antikorruption boostes. Fremtidens tekstilindustri skal være mere ansvarlige. Både for miljø og mennesker. Hos LAURIE har vi altid ansvarlighed for øje.

MERE OM LAURIE

10. oktober 2021 l Læsetid: 5 minutter l Om LAURIE                   

Velvære for alle verdens kvinder

Det er, hvad LAURIE drømmer om at bidrage til. Gennem tidløst design, som er behageligt og flatterende på samme tid. Gennem langtidsholdbare kvalitetsmaterialer, som lever i pagt med naturen. Og gennem initiativer, som forbedrer livskvaliteten for alle, der står bag LAURIE – kvinder såvel som mænd. 

31. marts 2022 l Læsetid: 3 minutter l Om LAURIE

Fair Festival

Det er svært at sige 2022 uden samtidig at sige ansvarlighed. Tanker om en mere ansvarlig tilgang – til verden og til livet – fylder hos rigtig mange af os. For vi er efterhånden helt på det rene med, at vi må stå sammen og handle, hvis kommende generationer skal have den tilværelse, de fortjener.

27. oktober 2021 l Læsetid: 14 minutter l Om LAURIE

Modebranchens buzzword nummer 1

Da Copenhagen Fashion Week indtog København i august 2021, var der ét ord, som overstrålede alle andre: Bæredygtighed. Her ser Lena Trend fra COZE AARHUS nærmere på det buzzskabende ord, beklædningsoverflod og kunsten at aflære sig uholdbar adfærd.