Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

BEHIND THE LABEL

Langtidsholdbare nyklassikere til kvalitetsbevidste kvinder. Det er, hvad LAURIE står for. Tilsat komfort og klimabevidsthed.  

Materialeguide.

Lang levetid er altafgørende hos LAURIE. Hvert eneste af vores materialer udvælges derfor med omhu, og vi spejder altid efter markedets mest bæredygtige tekstiler. Du finder økologisk bomuld, EcoVero™, TENCEL® og/eller Modal® i samtlige af vores styles. Det gør du, fordi kvalitet, komfort og klimabevidsthed er en kraftfuld treenighed.   

Om LAURIE.

Hos LAURIE nærer vi stor kærlighed til kvindekroppen, og den kærlighed er vi ude på at sprede. Derfor er plads et helt essentielt ord for os. Vi vil skabe plads. Til dig. Og til diversitet. Det vil vi gennem respektfuldt tøj i mange størrelser og silhuetter, og det vil vi gennem fortællinger, der hylder mangfoldighed. Velkommen til; pladsen er din.  

New On Behind The Label

Certificeringer.

Vejen til tillid er belagt med transparens.

Social ansvarlighed.

På vej mod en bedre fremtid gennem fair produktion.

Pleje og holdbarhed.

Elsk dine klædeskabsfavoritter. 

OEKO-TEX.

Fri for sundhedsskadelige kemikalier.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en af verdens mest kendte og kritiskesundhedscertificeringer inden for tekstiler. Med denne certificering er du som forbruger sikret at dit LAURIE-tøj er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, som kan være allergi- og/eller kræftfremkaldende.

LÆS MERE OM OEKO-TEX

OEKO-TEX.

Fri for sundhedsskadelige kemikalier.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en af verdens mest kendte og kritiskesundhedscertificeringer inden for tekstiler.Med denne certificering er du som forbruger sikret at dit LAURIE-tøj er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, som kan være allergi- og/eller kræftfremkaldende.

LÆS MERE OM OEKO-TEX

PART OF A LARGER WHOLE

Vi stiler mod en mere bæredygtig tekstilindustri.
Det har både kloden og alle dens beboere brug for.
Vores kompromisløse tilgang til kvalitet og komfort tager oset stykke af vejen.
Ansvarlig produktion og langtidsholdbare nyklassikere tager os videre.Vil du med på rejsen?