Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

5 flotte fund i fløjl

4. oktober 2022 l Læsetid: 5 minutter l Styling

Fløjl og fløjlsbukser er en endegyldig klassiker, og derfor heller ingen undtagelse denne sæson.

Det bløde, kraftige materiale er ideelt til de kolde måneder, da fløjlsbukser – grundet materialet - er varmere at have på. Fløjl er et meget blødt materiale i bomuld, og derfor meget komfortabelt. Du kan med fordel mikse dine fløjls bukser med andre bløde materialer mig kombinere dem med et par støvler og accessoires i skind og ruskind for et smart og moderne look. Fløjlsbukser har været fremme on-off i modbilledet gennem tiderne, men de senere år har fløjl været fast inventar, og hos LAURIE finder du derfor altid fløjlsbukser til damer. Vi har nedenfor samlet 5 fine fund i fløjl til denne sæson. 

Piper 

Piper er en af vores absolut bedst sælgende modeller, og det er ikke uden grund. Piper er klassisk, tidløs og enkel på samme tid, kan sammensættes med det meste og kan styles til både fest og hverdag. 

De har en Regular pasform, elastisk linning, en cropped benlængde samt fine lynlås detaljer for enden af buksebenene. Disse Piper bukser i fløjl i en skøn bronze farve, er et musthave denne vinter. Farven gør, at fløjlsmaterialet kommer særligt til sin ret, og skaber et varmt, stilrent – men også festligt, look. Du kan med fordel style bukserne med overdele i neutrale farver, for at fremhæve buksernes farve. Shop dem her.

Et par mørkegrå fløjls bukser i farven Anthracite, giver os en følelse af rene linjer og er oplagt til dig, der ønsker en klassisk, formel tøjstil. Et par mørkegrå fløjlsbukser er en basisstyle, som du efter vores mening, ikke kan undvære i din garderobe. Style f.eks. dine Anthracite fløjls bukser med en overdel i samme farve, men enten i en lysere eller mørkere tone, for at skabe et meget klassisk og elegant tone-i-tone look. 

Fløjlsbukser
Bukser i fløjl
Fløjlsbukser

Charlotte 

Et par sorte fløjlsbukser til damer er en klassiker uden lige. De passer til alt og klæder langt de fleste. Charlotte er en klassisk buksemodel med Regular pasform, fast linning med knap- og lynlås samt five-pocket design. 

Et par sorte fløjls bukser kan styles med stort set alt – det er vist kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan sammensætte med et par sorte fløjlsbukser. Alle farver passer som bekendt til sort, så et par sorte fløjls bukser kan lige så vel mixes med ensfarvede striktrøjer for et simpelt look, eller med en skjorte eller bluse i print og farver for et mere powerfuldt look. 

Disse Charlotte fløjlsbukser til damer i en dyb mørkeblå farve er en elegant og klassisk favorit til vintersæsonen. Farven er tidløs. Det er ikke tilfældigt, at blå jeans og cowboybukser har overlevet gennem så mange år og sæsoner. Og én af grundene er uden tvivl den blå farve, som passer til stort set alt. Derfor giver det også god mening at investere i et par fløjlsbukser i en dyb mørkeblå farve. Den bliver du aldrig træt af. Det vil vi næsten garantere.  

Bukser i fløjl
Behagelige bukser
Varme bukser

Madison

Der er ingen tvivl. Hvis efteråret havde en yndlingsfarve, så må det uden tøven være vores nye beigefarvede Chocolate Chip, som allerede er et kæmpe hit. Og med god grund. 

De camelfarvede bukser er super moderne, og danner grundlaget for en af sæsonens mest elskværdige trends. Beige er over det hele denne sæson, og du finder hurtigt den fine naturskønne farve i alle mulige nuancer i gadebilledet. Madison bukserne i farven Chocolate Chip er tætsiddende med en Slim pasform, elastisk linning samt forlommer og bæltestropper. Derudover har bukserne en lynlåsdetalje i buksebenet. Hvis du spørger os, kan man intet andet end at holde af disse fløjlsbukser i den skønneste efterårsfarve. 

Bløde fløjlsbukser
Fløjlsbukser
Bukser i fløjl

Køb dine fløjlsbukser online hos LAURIE

Hvis du er på udkig efter et par fløjlsbukser til damer, er du havnet det helt rette sted. Hos LAURIE tilbyder vi fløjls bukser i forskellige pasformer og med forskellige benlængder, linninger og detaljer, så du har rig mulighed for at finde netop det par, der falder i din smag. Shop dem online på vores hjemmeside, få hurtig levering og bliv klar til en blød, smart og stilfuld vinter.  

MERE OM STYLING

Bukser til efteråret

24. august 2022 l Læsetid: 7 minutter l Styling

Gør din garderobe efterårsklar

Tiden er inde til en efterårsrengøring – og det gælder også i dit klædeskab. Hvert år bliver der gjort et stort nummer ud af begrebet ”forårsrengøring”. 

Laurie bukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.

Behagelige bukser

Læsetid: 7 minutter l 11. november 2021 l Styling

7 days, 7 ways

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt.