Spring til indhold

Indkøbskurv

DIN KURV ER TOM

Section
Drop element here

Få tøjkrisen under kontrol – 3 fine juleoutfits

3. november 2022 l Læsetid: 5 minutter l Styling

Kan du mærke det? Juleaften begynder så småt at ånde os i nakken. Den søde juletid nærmer sig altså med hastige skridt. En tid der forhåbentlig byder på hygge, fridage, festlige begivenheder og samvær med venner og familie. 

Julen er fyldt med traditioner, og mange skal derfor til de årlige julefrokoster med familie, kollegaer og venner. Disse festlige traditioner stiller dermed krav til din garderobe, når det kommer til festtøj. Hvis du føler, at du kunne bruge noget inspiration til dit næste jule outfit, så er du landet det helt rigtige sted. Hos LAURIE finder du en masse fine bud på festtøj til damer – så du hurtigt kan finde dit næste jule outfit.

Hos LAURIE er det vigtigt for os, at det er muligt at finde festtøj til damer og juleoutfits til alle kvinder uanset kropstype, størrelse og facon. Derfor har vi taget et bevidst valg om at forhandle tøj i et bredt størrelsesspektrum. Uanset om du hører til gruppen af lave kvinder med korte ben, eller hvis du leder efter festtøj i store størrelser, så er du havnet det helt rigtige sted. Derudover synes vi, at det er ærgerligt at gå ud og købe noget impulsivt, som du kun får glæde af en enkelt aften eller to. Vi mener, det er langt mere værdifuldt at investere i langtidsholdbare items, så du har et stilsikkert, tidløst og klassisk jule outfit, som du både kan tage på i år og de næste mange år også. Det gode ved klassisk festtøj til damer er tilmed, at det naturligvis ikke kun kan bæres i juletiden, men til alle de festlige arrangementer, der venter forude i løbet af det nye år. LAURIE giver dig inspiration til både juleoutfits samt festtøj i store størrelser og mindre størrelser, til lange ben og korte ben. Læs med her og bliv inspireret til tre fine juleoutfits.

Det klassiske look

Du går – bogstavelig talt - aldrig helt galt i byen med et par sorte, klassiske bukser, når du skal sammensætte et jule outfit. Et par sorte bukser er et musthave, når det kommer til festtøj til damer, og derfor et stykke tøj, som du aldrig må være foruden – i hvert fald ikke hvis du spørger os! De sorte klassiske bukser kan redde enhver tøjkrise fra at opstå. Bukserne er både feminine, elegante og tidløse. Sæt dem sammen med en fin festbluse eller top med feminine detaljer for et gennemført look til julefrokosten.

Du kan også vælge at køre et helt stilrent forretningslook ved at sammensætte dine sorte bukser med f.eks. en hvid skjorte, hvis du er tilhænger af et meget enkelt og stilfuldt jule outfit. Det er også muligt at style bukserne med en blazer – enten i samme farve for at holde et klinisk, formelt look eller i en anden farve for at give lidt modspil og liv til dit jule outfit. Derudover kan du vælge et tilsætte et par hæle for et festligt og smart look. Et par sorte, løse bukser sammensat med en klassisk blazer er et tidløst sæt, som er et ideelt valg, når vi snakker festtøj til damer, herunder juleoutfits. Hold dig både varm og se smart ud på samme tid med et par sorte bukser, en skjorte og en blazer. Vælg f.eks. et par Phoebe Loose, som du kan shoppe her, og en Britt blazer, som kan shoppes her. 

Juleoutfits
Jule outfit
Festtøj til damer

Det modige look

Må der gerne ske lidt, når du skal i byen? Og ønsker du ikke at gå i ét med væggen og ligne alle de andre på dansegulvet? Så er du måske til et mere farverigt og prangende outfit. Du kan dermed vælge et jule outfit med mere gang i den i form af fine print og mønstre på dine bukser eller jeans. Her kan du vælge et par bukser eller jeans med enten farverige eller diskrete print, for at skabe kant og et mere personligt udtryk til dine juleoutfits. 

Julen er en tid, hvor der gerne må være lidt ekstra knald på farver og glamour – og hører du til den gruppe, der elsker dette, er det bare med at hoppe i et par printede bukser, når du skal sammensætte dit jule outfit. Sæt dine printede bukser eller jeans sammen med en ensfarvet, enkel overdel i en neutral farve, hvis du er til et mere afdæmpet look, eller spring ud i at mikse dine printede bukser med blonder, detaljer og farver for et mere prangende look. Og så kan et par bukser med print naturligvis også anvendes både som hverdagstøj og festtøj til damer på mange andre tidspunkter at året. Vælg f.eks. black print, navy print eller antrachite print for et smukt efterårs- og vinterlook.

Bukser med print
Mønstrede bukser
Bukser med print

Det fine look

Er du til et mere sødt og traditionelt jule outfit, og er du måske mere typen, der har lyst til at iklæde dig en nederdel fremfor et par bukser eller jeans? Nederdelen er et traditionelt og sikkert valg, som du heller aldrig går galt i byen med, når det gælder juleoutfits og festtøj til damer generelt. Det gode ved nederdelen er, at den kan sættes sammen med stort set alle typer af overdele. Tilsæt en fin skjorte til din nederdel for et fint look til den store julefrost med fest og dans, eller kør et afslappet udtryk med enten en smuk striktrøje eller fin bluse til en mere afslappet julefrokost med familien. Du kan også vælge at style nederdelen med en blazer eller anden kort jakke, for at skabe et råt modspil til nederdelen, hvilket harmonerer supergodt. Vælg f.eks. vores Jasmin eller Angel nederdel. 

Behagelig nederdel
Festlig nederdel

Find dit jule outfit online

Vi håber, du har fundet inspiration til festtøj til damer og gode forslag til, hvordan du kan sammensætte forskellige juleoutfits – alt efter hvad der passer til dig og din stil. Husk, at du hos LAURIE finder festtøj til alle kvinder og kropstyper. Uanset om du er på udkig efter festtøj i store størrelser eller har andre krav til størrelser, materialer eller benlængder, så kan du med stor sandsynlighed finde det hos LAURIE.

MERE OM STYLING

Bukser til efterår

24. august 2022 l Læsetid: 7 minutter l Styling

Gør din garderobe efterårsklar

Tiden er inde til en efterårsrengøring – og det gælder også i dit klædeskab. Hvert år bliver der gjort et stort nummer ud af begrebet ”forårsrengøring”. 

Denimbukser

17. maj 2022 l Læsetid: 7 minutter l Guides

5 gode råd fra stylisten

De perfekte bukser findes – når blot du ved, hvad du skal kigge efter.

Klassiske bukser

Læsetid: 7 minutter l 11. november 2021 l Styling

7 days, 7 ways

Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt.